Arkadaşlar merhaba ben 2 gün evvel trendyol satıcısından tab s11 ultra tablet aldım fakat nano ekran koruyucusundan mı neyden kaynaklı bilmiyorum... View Post
Arkadaşlar merhaba ben 2 gün evvel trendyol satıcısından tab s11 ultra tablet aldım fakat nano ekran koruyucusundan mı neyden kaynaklı bilmiyorum... View Post
şuan bu cihaza neler çektirdiğime pişmanım 🥀 View Post
zamzung şaşırtmıyor Not:spen , bluetooth kapalı olsada açık olsada tablet ile bağlı kalması gerekiyor. View Post
Yeni farkettim bizde görek şunu ni farkettim neyse yapıp geliyorum View Post
biliyorsunuz ki tab s11 serisinin s peni diger s penlere gore degisik bende yeni s pen var ucu maalesef yere dusurmem sonucu hafif çatladı internetten... View Post
Güncelleme gelmiş.. View Post
Merhaba herkese günaydın kore scs de 8.5 güncellemesinde oyun performansında bayağı bir düşüş olmuştu bende tr csc 8.0 a geri dönmüştüm galaxy tab... View Post
Galaxy Tab S9 Ultra SM-X910 View Post
A9 plus'ın 2025 (X210R) modeli güncellemeyi almış, 2023 (X210) modeline ne zaman gelecek acaba bilgisi olan var mı? View Post
merhaba arkadaşlar Tablet için yüksek çözünürlüklü şık güzel duvar kağıtları nerden bulabilirim Şimdiden teşekkürler View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 23 | |
| 19 | |
| 12 | |
| 11 | |
| 10 |