cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Tab S9 Fe+ alınır mı?

(Topic created on: 10-12-2023 09:39 PM)
839 Views
Tuhaflık
Active Level 6
Options
Tabletler

Öncelikle merhabalar.Bu ürünü en kötü kasım gibi falan almayı düşünüyorum.Oyun için almayacağım fakat oyun da oynayacağım (En ağırı Standoff 2 olur büyük ihtimalle).Ders çalışmak ana sebebim yoğun da kullanmam fazla.Fakat bunlara rağmen Exynos 1380 uzun kullanımda nasıl gider diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?

6 Comments
takcay
Active Level 6
Tabletler
Ben tab s8 kullanıyorum. Genel anlamda memnunum ben de ders için aldım. Ama şuna dikkat ettim. Yanımda oturan arkadaşım ipad kullanıyor. Derste aynı şeyleri yazıyoruz hemen hemen aynı miktarda şarjının azalmasını beklerim çünkü sadece not alıyoruz ve kendi tabletimde arka planda sürekli açık kalacak bir şey yok. Benimkinin şarjı yüzde 12 azaldı, ipad kullanan arkadaşımınki yüzde 5 azaldı. Ve genel olarak bu oranda gidiyor yani tek seferlik kıyaslama değil. Tab s9 fe+ ' ınki orta segment bir işlemci, kendi orta segment belki ama samsung bu işlemciyi ne kadar sürede optimize eder ve şarj anlamında, yazılım anlamında olması gerektiği hale gelir bilmiyorum. Bence alacaksanız snapdragonlu olsun. Şimdiden hayırlı olsun hangisi olursa
Tuhaflık
Active Level 6
Tabletler
Anlıyorum teşekkürler.
S_a34_5g
Active Level 5
Tabletler
Tabletin 8 gb ram'i var ,10.9 inç ekran ve güncel bir işletim sistemi içinde mevcut. Söylediğin 10090 mAh pili var uzun uzun gider. Kısacası mükemmel bir tablet hayırlı olsun
Tuhaflık
Active Level 6
Tabletler
Çok teşekkür ederim.
hudo_S23U
Active Level 6
Tabletler
Bende bugün sipariş verdim umarım değer öğrenci kampanyası bide hediye çekiyle baya uyguna geldi bana. Geldiğinde kullanıp bir süre sonra tekrar yorumlama yaparım.
Tabletler
Mis gibi alınır ben s9fe almayı düşünüyorum