cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Exxen

(Topic created on: 09-10-2021 12:03 AM)
14762 Views
recep14
Active Level 1
Options
TV

Exxen uygulamasını tv de nasil izleyebilirim. Exxen yönetimi smart tv de var diyor ama ben bulamıyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba recep14,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
TV
Belirli modellerde geçerli olabilir Smart TV uygulama mağazanızdan kontrol ediniz yoksa desteklemiyordur.Screenshot_20210910-002322_Brave.jpg
0 Likes
recep14
Active Level 1
TV
Samsung tv ama uygulamalar kısmında bulamadım
0 Likes
NapaanBeaaa
Active Level 9
TV
Tv ye uygulamayı indirdin mi
Netfliks gibi, youtube gibi rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.
Olmazsa ekran görüntüsü paylaşsan daha iyi olur bizimle
0 Likes
recep14
Active Level 1
TV
Uygulamar kısmında bulamadım. Samsung tv
0 Likes
TV
Her Tv'de iZleyemeZsiniz TV'nin uyumlu olması gerek Smart TV derken akıllı uygun tvleri kastediyor
0 Likes
recep14
Active Level 1
TV
Samsung marka ama uygulamalar kısmında bulamadım
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba recep14,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD