cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Disney Plus ve Exxen neden yok.

(Topic created on: 12-08-2022 01:17 PM)
1002 Views
blackeagle
Active Level 3
Options
TV

2016 ve öncesi alınan bir Samsun Smarttvde neden Disney Plus ve Exxen uygulamaları yok merak ediyorum. Örneğin benim 2017 yılında aldığım 40 ju 6070 TV. de bu uygulamalar yok. TV smart ve uhd olmasına rağmen. Bu Samsung gibi bir markaya yakışmıyor. Bir uygulamayı smart uygulamalara yüklemek samsun için hiçde zor olmaz. Bu tutum yüzünden herhalde Samsung TV sevdamızdan vazgeçeğim gibi görünüyor. Samsung inşallah bu yorumları dikkate alır da, potansiyel alıcı konumda bulunan çok müşterisini bir uygulama yizünden kaybetmez.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
2017 yılında almiş olabilirsin ama senin tv modeli 2015 yılına ait ve belirttigin uygulama firmalari samsung 2015 model samsung televizyonlar icin destek vermiyor. Bu biraz uygulama firmasi kaynakli durum. Uygulamasini 2015 model televizyonun isletim sistemine ve yazilimina gore optimize etse ardindan samsunga sunsa kullanilir ama yapmiyorlar. Samsungla ilgili bir durum degil tamamen uygulama firmasi kaynakli bir durumdur. Uygulama gelistiricilerine de bu talebini iletebilirsin.

View solution in context

4 Comments
ben006
Expert Level 5
TV
Onlar 2019 tan sonra cikan uygulamalar ondan dolayi yok
Anonymous
Not applicable
TV
Disney channel kapanmasaydı iyiydi,uluslararası seviyede çizgifilm,dizi,sinema ve filmleri izleme şansımız oluyordu!Her şey para oldu!
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
2017 yılında almiş olabilirsin ama senin tv modeli 2015 yılına ait ve belirttigin uygulama firmalari samsung 2015 model samsung televizyonlar icin destek vermiyor. Bu biraz uygulama firmasi kaynakli durum. Uygulamasini 2015 model televizyonun isletim sistemine ve yazilimina gore optimize etse ardindan samsunga sunsa kullanilir ama yapmiyorlar. Samsungla ilgili bir durum degil tamamen uygulama firmasi kaynakli bir durumdur. Uygulama gelistiricilerine de bu talebini iletebilirsin.
Furkinn
Active Level 6
TV
Reis izlemeyi ver boşver bizim TV de 2010 model kafana takma