cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullanıcıların Moderatör gibi davranmaları

(Topic created on: 06-30-2023 11:36 AM)
237 Views
cihazsorma
Active Level 7
Options
Samsung Members

Sayın Samsung Yetkilileri, Burda moderatör gibi davranan kullanıcılar var? hayır şimdi isim vermeyeceğim ama cidden moderatörlerin yazılarını kopyalayıp atıyorlar veya hata raporundan kopyalıyolar hayır yani hiçbir yararları yok yazdıkları şeyler hiçbir işe yaramıyor cidden zaten banlayın gitsin boşu boşuna mesaj kirliliği zaten kullanıcılarda bunları yetkin sanıp çözümlerini kabul sanıyorlar yoksa işe yaradığı falan yok şimdide teşekkürler yazıyorlar mesaj sonuna oda rahat ettirmez bir süre sonra banlayın gitsin cidden bunları mesaj kirliliği hepsi.

13 Comments
Lobao
Active Level 9
Samsung Members
Herkes kendi fikrini yazıyo. Sizde kendi fikirlerinizi yazın geçin. Moderatörleri taklit etseler banlanırlar zaten. Burda moderatör takibi çok sıkı. Yorumunu beğenmediğiniz kişiyi pas geçin. Varsa daha doğru bildiğiniz yazın. Herkez kurallar dahilinde yorum yapabilir. İşe yarayıp yaramaması önemli değil bence.
cihazsorma
Active Level 7
Samsung Members
Yapıyorlar banlanmiyorlar modlar **bleep** bile etmiyor yada umursamıyorlar
Lobao
Active Level 9
Samsung Members
Açıkçası ben uzun zamandır bu forumu kullanıyorum ama moderatör olduğunu idda edip burada kalabilen bi forum üyesine rastlamadım. Düşüncenize saygı duyuyorum.
BurakTunç
Expert Level 5
Samsung Members
Sanırım moderatörden kasıt moderatör gibi "tahmin edilebilen" cevap veren kişiler. Arkadaşın kastettiği kişileri anladım onlar moderatör olduklarını iddia etmiyor ama moderatör gibi cevap veriyorlar.
Lobao
Active Level 9
Samsung Members
Tahmin edilebilen yanıtlar verilmesi gayet normal. Sonuçta bi şeyin cevabı bellidir. Zaten cihaza zarar verecek bişey değilse cevap yanlışta olabilir. Başkası doğrusunu yazar ve çözülür. Burası bi forum sitesi. Nokta atış cevaplar verilmesi gerekiyosa zaten her başlık altında sadece 1 yorum olur biter. Bi mantığı olmaz. Bence bırakalım kopyala yapıştırda olsa herkes fikrini yazsın. Cevap basit yada yanlış gelirse sizde o kişiyi hiç eleştirmeden kendi yorumunuzu yazarsınız.
cihazsorma
Active Level 7
Samsung Members
Evet neredeyse hepsinin aynı olması çok normal😁
Mustafa3437
Expert Level 5
Samsung Members
Moderatörlerin sıkı oldugunu düşünmüyorum lakin banlanan bir kullanıcı 2 dakika geçmeden belki aynı kullanıcı adıyla ya da 1 fazlasıyla tekrar üye oluyor ve banlanmıyor.

Stereo hoparlörü nasıl mono yapabilirim diye soran kullanıcıya sıfırlayın diye kop. yap. cevap gelmişti. Bilmemek önemli değil de bir sürü zahmet çıkartıyolar insana. Her şeyi de yazmamak bu yüzden önemli.
Vueennx
Active Level 7
Samsung Members
Çok haklı bir yorum birşey bildikleri yok anca kopyala yapıştır yapıyorlar
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Onda haklisin admin zanedilmemk icin bazi kelimeleri yanlis yaziyom