cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullanıcıların Moderatör gibi davranmaları

(Topic created on: 06-30-2023 11:07 AM)
619 Views
cihazsorma
Active Level 7
Options
Samsung Members

Sayın Samsung Yetkilileri, Burda moderatör gibi davranan kullanıcılar var? hayır şimdi isim vermeyeceğim ama cidden moderatörlerin yazılarını kopyalayıp atıyorlar veya hata raporundan kopyalıyolar hayır yani hiçbir yararları yok yazdıkları şeyler hiçbir işe yaramıyor cidden zaten banlayın gitsin boşu boşuna mesaj kirliliği zaten kullanıcılarda bunları yetkin sanıp çözümlerini kabul sanıyorlar yoksa işe yaradığı falan yok şimdide teşekkürler yazıyorlar mesaj sonuna oda rahat ettirmez bir süre sonra banlayın gitsin cidden bunları mesaj kirliliği hepsi.

13 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Samsung Members
Çok haklısınız tek bir kişi de değil
Mustafa3437
Expert Level 5
Samsung Members
Biz bunu dile getirdik yanlışını söyledik uyarı aldık sen de alma boşver hocam. Not defterinde arşivi var kopyalayıp duruyorlar aynı bilgisayarcıların her şeye format atılması lazım dediği gibi sıfırlamadan başka çözümleri de pek yok :)
sivhaba
Active Level 7
Samsung Members
Ben bu işi genel müdürlüğe taşıdım. Gece moderatörü Manavgat ve kollanan 1 kullanıcının koltuk sallanıyor diyeyimm size siz anlayın. Daha az önce Samsung Türkiye den arandım , bu kadar diyorum. Tüm süreç bitsin burada konu açıcam .
sivhaba
Active Level 7
Samsung Members
He bu arada böyle kişilerin yorumlarına bildir>diğer> moderatörcülük oynuyor diye bildiri bırakıyorum. Benim gibi Rahatsız olanlar da yapabilir.