cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Canlı Destek Ekibi 😡

(Topic created on: 05-26-2021 04:18 PM)
1302 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Canlı destek ekibi yaptıkları çok saygısızlık az önce yazdım cevap vermeme rağmen yüzümüze kapattı 1.5 dakika beklemek bu kadar zor mu ?
 image 
 Sonra kullancıalar niye kızıyor kızar tabi bilgi yok, beklemek yok ne ararsan canlı destek ekibinde yok 

Papağan gibi aynı cevapları yazıyor bana ,S10 plus a neden 2.5 aydır güncelleme gelmediğini soruyorum cevap hep aynı bu durumu sizlere biz daha öncede iletmedik mi S10 kullanıcıları olarak resmi bilgi edinin diye ama nerede türkiye ekibi hep yatsın uyusun.. 
 image

Resmi.bilgiyi sorun diyoruz bizi dinlemiyorlar

2.5 aydır güncelleme gelmiyor cihaza nedenin soruyoruz cevap alamıyoruz 

E posta göderin diyorsunuz yapıyoruz ondada cevap gelmiyor biz daha ne yapalım samsung türkiye ekibi ? 
 image 
Türkiyede ne zaman resmi bilgi yer aldı diyorum buna bile resmi bilgi yok diyor 😡 😂 🤣 

Canlı destek ekibinde 3 kişi hariç hepsi bilgisiz ... 

Resolved!
Samsung Members
Hayır komple aynılar zaten ben canlı desteği eklemeyi unutmuşum 😅
kingkong0
Active Level 10
Samsung Members
Bu gidişle oneui 4.0 ı alacağız. 3.5 de atlanacak böyle giderse :)
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
😂😂Şaka gibi ya birde bilgide vermiyorlar 😂
Samsung Members

iyi de konu net değilse sana ne diyecek ki ? 

Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Biz bu durumu 2 hafta öncede ilettik ve samsung türkiye ekibi iletemek isteseydi iletirdi ve sorunu öğrenilirdi birde e posta göderin dediler orayada yazdık ve halen cevap gelmiyor
MeHmEt99
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen knk istese canlı ekip yazılım ekibiyle konuşuyordu derdi şuanlik yazılım ekibimiz diyer modeller üzerinde çalışıyor Test aşamasında falan bunu diyemiyorsan niye duruyorsun ki orda
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Haklısın kardeşim
0 Likes
Samsung Members

Müşteri hizmetlerine resmi olarak ne bilgi verilirse onu paylaşırlar he iş yerinde bu böyledir. Sanırım siz çalışmadığınız için bu konuda bilginiz yok :)

Ellerinde başka bir bilgi yoksa siz ne kadar baskı yapsanız da alacağınız cevap değişmez.  

Hiç düşündünüz mü, ellerinde bilgi olsa neden kullanıcılar ile paylaşılmasın ki?

Samsung gibi her birimi farklı olan büyük bir firmadan bahsediyorsunuz. Görüştüğünüz kişiler bir telefon açarak depoda ekmek var mı gibi yazılım geliyor mu diye soramaz ki biraz daha düşünceli olarak hiyerarşijiyi de göz ününe alarak düşünmelisiniz bence. 

Son olarak şunu da merak ediyorum :)

Siz orada çalışıyor olsanız kendinize ne cevap verirdiniz?

Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Öncelikle resmi bilgi isteseler elde edebilirler kore merkezinden ama samsung türkiye ekibi istemiyorlar

Demek bir sorun var ve bizle paylaşmak istemiyorlar ama 2.5 ay beklemenin bir manası yok Bu güncellemeler diğer ülkelerde yayınlandı ve sorunsuz bir güncelleme yani iptal edilme söz konusu dahi olmadı ve biz bu bilgiyi öğrenmek işitiyoruz S10 seiris cihazı aylık güncelleme programında bulunmaktadır yani aksama olsa bile 2 güncelleme türkiyeyr ulaşmadı bunun açıklaması yapılması gerek

Ben Samsung ta çalışsam elimden ne geliyorsa o bilgiyi samsung global merkezden bilgi almaya çalışırdım ve gerekende bu aslında ve bu durumu 2 hafta öncede belittik ve durum halen aynı yani resmi bilgi 2 hafta içinde koreden gelebilecek durumda idi ana uğraşmadıkkarı için u durum oluyor
0 Likes
Samsung Members

Size bu dünyanızda mutluluklar dilerim. İyi akşamlar...

0 Likes