Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Forumlara yanıt süresi tekraren 6 saate mi çıkarıldı? 3 saate düşürülmüştü önceden sanki. View Post
Destek sayfasında kaydet butonu çıkmıyor, bilgisi olan var mı? View Post
Temmuz bitmek üzere ama cihazım'a hâlâ güncelleme gelmedi. Neden olabilir View Post
Bende bu şekilde önerdiğiniz varmı? Birde bu View Post
Merhabalar; Bugün canım Samsungumuzun yetkili servisine gittim çünkü Galaxy a34 5G telefonum açılmamak üzere kapanmıştı. Ben de rahat bir şekilde... View Post
Arkadaşlar telefon ekran açık kalma wifi ile 10 saati buluyor mobil veride daha az ama kunlanmadığım zamanda ekran kapalı süresi 10 ve daha fazla... View Post
Samsung Galaxy watch ultra satıyor ama maalesef operatörlerin hepsi ile tam olarak çalışmıyor Ultra watch ile mevcut hattımın e sim ile vodafone... View Post
Samsung telefonundan kulaklığına tüm ürünlerini kullanıyorum ama Samsung maalesef ülkemize yüksek ücretlerle ürünlerini getirip satmasına rağmen... View Post
Samsung galaxy s21 ultra telefonu dex yada smart view ile samsung tablete yansıtamıyor olmak gerçekten eko sistem kullanımı için hiç hoş değil. Flow... View Post
Şu an Watch 7 sahibi olarak ben Watch 8'in tasarımına bayıldım, öncelikle klasik bir saat olmadığını ve klasik saate göre kıyaslama yapmanın... View Post
User | Likes Count |
---|---|
129 | |
77 | |
62 | |
54 | |
47 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
7 | |