cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Canlı Destek Ekibi 😡

(Topic created on: 05-26-2021 04:18 PM)
1295 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members
Canlı destek ekibi yaptıkları çok saygısızlık az önce yazdım cevap vermeme rağmen yüzümüze kapattı 1.5 dakika beklemek bu kadar zor mu ?
 image 
 Sonra kullancıalar niye kızıyor kızar tabi bilgi yok, beklemek yok ne ararsan canlı destek ekibinde yok 

Papağan gibi aynı cevapları yazıyor bana ,S10 plus a neden 2.5 aydır güncelleme gelmediğini soruyorum cevap hep aynı bu durumu sizlere biz daha öncede iletmedik mi S10 kullanıcıları olarak resmi bilgi edinin diye ama nerede türkiye ekibi hep yatsın uyusun.. 
 image

Resmi.bilgiyi sorun diyoruz bizi dinlemiyorlar

2.5 aydır güncelleme gelmiyor cihaza nedenin soruyoruz cevap alamıyoruz 

E posta göderin diyorsunuz yapıyoruz ondada cevap gelmiyor biz daha ne yapalım samsung türkiye ekibi ? 
 image 
Türkiyede ne zaman resmi bilgi yer aldı diyorum buna bile resmi bilgi yok diyor 😡 😂 🤣 

Canlı destek ekibinde 3 kişi hariç hepsi bilgisiz ... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Alfatürk,

Bu geri bildiriminiz ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.  

Samsung cep telefonlarımızda üç farklı yazılım bulunmaktadır. Bunlar; Avrupa bölgesi genel yazılım versiyonu, Türkiye için geliştirilen yazılım versiyonu ve diğer ülkelerde kullanılan ortak yazılımdır. Yapılan ek çalışmalar da normal olarak vakit almaktadır. Yazılım testleri sonucu başarılı olursa FOTA açılmaktadır. Fakat Samsung Türkiye olarak müşterilerimizin güncellemelerine en hızlı şekilde ulaştırmak ve oluşan bu zaman farkını en aza indirmek için, elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz. Şu an için tarihi açıklanmamıştır ama listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

38 Comments
ofluuA30slim
Active Level 6
Samsung Members
😂😂😂
ofluuA30slim
Active Level 6
Samsung Members
aynı şeyi düşünüyorum
ofluuA30slim
Active Level 6
Samsung Members

yani güncelleme ne zamqb gelcek diyorum sitelerini veriyo bana telefon hakkında bi  bilmiyolar

Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Maalesef öyle oluyor kardeşim 😔
Emrahh666
Active Level 3
Samsung Members
Bendede aynısı olmuştu bekleseler ölecekler zaten belki adam yazıyordur neden hemen kapatıyon ya gerçekten samsung türkiyenin komple degişmesi lazım bana kalırsa uzman ve bilen kişilerin olması lazım
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Daha önce gönderi açmıştım samsung türkiye ekibi değişmesi gerek diye
Emrahh666
Active Level 3
Samsung Members
Degişmez ki kardeş zaten ben birazdaha kullanıp başka bi telefon alcam bu böyle olmaz ya adamlar sürekli güvenlik iyileştirmesine odaklanmışlar bitane bile hata düzeltmesi güncellemesi vermez mi ya bu kadar mı zor ki hataları araştırmak anlamıyom ki sonra niye küfür ediyorum ondan sonra zorlarına gidince ban atarlar dogrular insanın zoruna gider herzaman
Samsung Members
Ahahahha samsung Türkiye ekibi işte sabah ki konu da bahsetmiştim:))
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Aynen benzerlek var seniki hata raporuna benimkide canlı destek ekibinde oluyor 😂😂