Merhaba, Telefonumda artık Google Play'deki "Samsung İnternet Browser" kullanılamıyor, link altta: target=_blanktarget=_blank(... View Post
Merhaba, Telefonumda artık Google Play'deki "Samsung İnternet Browser" kullanılamıyor, link altta: target=_blanktarget=_blank(... View Post
⭐ Benim Telefonumda NFC Desteği Olmadığı İçin Bursakart Mobil Uygulaması Üzerinden Otobüs Kartımda Ne Kadar Kalmış Bakamıyorum Otobüse Binerkende... View Post
#Lacivert@Eflatun@Lacivert#Eflatun View Post
Gerçekten bu sefer geldim. Nasılsınız? Birşeyler değişti mi ben yokken? View Post
Merhabalar s23 fe kullanicisiyim yeni one ui guncellemesini bekliyorum ancak membersa girince betaya kaydolma olayi bende cikmiyor nedense betaya... View Post
Arkadaşlar olay şöyle: Ben Eski Google hesabımda Galaxy Store uygulamasını keşfettim, bir tane uygulama yükleyeyim derken Samsung Account oturum... View Post
Bana ufak bi tartışmadan dolayı doğrudan mesaj ile uyarı yapan moderatör ve diğerleri. Forum sacma sapan postlarla dolu neden bunlara müdehale... View Post
A55 model sanırım ilk Android 15 Güncellemesini alacak gibi Bunun nedeni donanım değişiklikleri forum kullanıcılarına saçma gelebilir A55 oldukça... View Post
Görseli Al yardımıyla oluşturdum. Merhaba Değerli Members Üyeleri, Dün gerçekleştirdiğim yapay zeka fotoğraf yarışmasının sonuçlarını... View Post
⭐ Buraya Tıklayın Görmek İçin Gerisini Siz Halledersiniz Artık ⭐ Farkındayım Alakasız Bir Gönderi Ama Eğlenceli Bir Etkinlik Olur... View Post
User | Likes Count |
---|---|
155 | |
140 | |
111 | |
100 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
6 | |
5 | |