cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yapay Zeka Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı 😍✨️🏆

(Topic created on: 12-19-2024 06:00 PM)
391 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Merhaba Değerli Members Üyeleri, 

Dün gerçekleştirdiğim yapay zeka 
fotoğraf yarışmasının sonuçlarını şimdi açıklayacağım 😊 keyifli bir yarışma olduğu için herkese çok teşekkür ederim.

Şimdide sizlerin çok beğendiği yapay zeka 
fotoğraf yarışmamın kazananlarını açıklamaya geçelim 😍🏆

Yapay Zeka Fotoğraf Yarışmasını Kazanan Arkadaşlarımız 👇

1.) DENIZ

image
Tebrik ederim kardeşim, 125 beğeni alacaksın 😊👏
(8 kişi beğenmişti)

2.) Alfatürk 

image
Tebrik ederim kardeşim, 100 beğeni alacaksın 😊👏
(7 kişi beğenmişti)

2.) MehmetYalcnS24plus 

image
Tebrik ederim kardeşim, 100 beğeni alacaksın 😊👏
(7 kişi beğenmişti)

3.) anusername 

image
Tebrik ederim kardeşim, 75 beğeni alacaksın 😊👏
(5 kişi beğenmişti)

3.) Semih_A255G

image
(5 kişi beğenmişti)

3.) AYQUT

image
(5 kişi beğenmişti)

4.) yns21fe 

image
Tebrik ederim kardeşim, 50 beğeni alacaksın 😊👏
(4 kişi beğenmişti)

Sıralamada 5.kazanan yok çünkü dünkü yarışmama katılan sadece 7 kişi vardı o yüzden hepsi sıralamaya girebildi. Aynı beğeni sayısında olan görsellerde aynı sıralamaya giriyor. Eğer yarışmaya birkaç kişi daha katılmış olsaydı 5.kazananda ortaya çıkabilirdi sağlık olsun. Bu yapay
zeka fotoğraf yarışmamın az katılımın olduğu ana sebebi şu ki konsept farklıydı yani diğer klasik fotoğraf yarışmamız gibi değildi birde memberste ilk defa bu tür bir yarışma yapıldı o yüzden katılım az oldu bilginiz olsun.

Arkadaşlar katılan herkese çok teşekkür ederim iyiki katıldınız. Katılamayan kişiler üzülmesin bu yarışmaların devamıda gelecektir. Kazanan arkadaşlarımızın beğeni ödülleri ise en geç 3 gün içinde verilecektir 😍
21 Comments
DnzA55
Expert Level 2
Samsung Members
Çok teşekkür ederim beğenen herkese ❤🙏 diğer katılımcıları da tebrik ederim 👏😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Bende seni tebrik ederim 1.oldun 😍
DnzA55
Expert Level 2
Samsung Members
Teşekkür ederim ilk 1. liğim ❤🙏
thracianS24fe
Expert Level 1
Samsung Members
Tebrikler 👏
DnzA55
Expert Level 2
Samsung Members
Teşekkür ederim😊🙏
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
Ne kadar taraftarın var o kadar şanslısın.forumda taraf tutulma oranı çok yüksek.yeni 1 kullanıcı katılım gösterse en iyi fotoğrafı koysa bile 1. Olması mümkün değildir 😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Katılıyorum dediklerine, katılan kişilerin görsellerini kimler beğenmiş diyede her yarışmamda incelerken farkediyorum yinede kararı memberste ki insanlar veriyor tabii ki. 1 ay önceki ve bu yarışmamda bu taraf olayını biraz gördüm ama bir şey müdahale edemezdim. Mesela 1 ay önceki yarışmamda bana göre ilk 3'e girecek olan fotoğrafların sıralamaya giremediği bile olmuştu, bu üzücü bir durum yinede amaç eğlenmek tabii ki 😊
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
En kötüsü beğeni atıp sonra beğeniyi geri çeken arkadaşlar oluyor...yarışmaya katılan arkadaşa oyumu sana verdim diyor bir süre sonra beğeniyi ondan geri çekiyor ve başka kişiye beğeni atıyor...böyle kullanıcılar var garip insanlar
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Evet birkaç kere bunuda yarışmalarda farkettim o yüzden ben kuralları yazarken herkesin bu duruma dikkat etmesini istiyorum. Dünkü yarışmamda takip ettiğim kadarıyla çok şükür beğeni verip geri çeken kimse olmadı. Benimde eskiden bir ara katıldığım yarışmada 2 kişi benim fotoğrafıma beğeni verip daha sonraki saatler beğeniyi geri çekmişti o yüzden bende sıralamaya girememiştim... keşke bu tür durumlar yaşanmasa.