cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Moderatörler ne işe yarıyor??

(Topic created on: 12-21-2024 11:05 AM)
278 Views
Ümmet05
Active Level 9
Options
Samsung Members

Bana ufak bi tartışmadan dolayı doğrudan mesaj ile uyarı yapan moderatör ve diğerleri. Forum sacma sapan postlarla dolu neden bunlara müdehale etmiyorsunuz mesela?? Birde bazı arkadaslara da bisey söylemek istiyorum. Ona uı7 şu telefona gelir mi bu telefona gelir mi gibi sorular sorulup duruyor(en dikkat cekeni bu oldugu için o nu örnek verdim.) Her aklına gelen post açmak yerine forumda bi arama yapsa eski gönderilere baksa daha kullanışlı olmaz mı? Bide sırf level alamak için havadan sudan saçma sapan post açanlar var moderatörler neden bunlara müdehale etmiyor??

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Samsung Members
Merhaba forum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece uyarı gelmez, tartışma yapmanız forum kurallarınca ihlal olduğu için mecbur olarak uyarmak zorundalar.
İyi forumlar dilerim 😊

View solution in context

Solution
Samsung Members
Tekrar tekrar yapmanız halinde hesabınız moderatörler tarafından askıya alınabilir dikkat etmeni öneririm 😊.

View solution in context

Solution
Samsung Members
Aynı konular moderatörler tarafından bir konu altına toplanıyor hala paylaşıma devam ediyorsa spam yapıyorsa 3 noktadan bildirebilirsiniz. Gerekeni yapacaklardır moderatörler.

View solution in context

Solution
Samsung Members
Ne demek rica ederim 😊🙏

View solution in context

Solution
1999Sem
Beginner Level 2
Samsung Members
21 Comments
Solution
Samsung Members
Merhaba forum kurallarını ihlal etmediğimiz sürece uyarı gelmez, tartışma yapmanız forum kurallarınca ihlal olduğu için mecbur olarak uyarmak zorundalar.
İyi forumlar dilerim 😊
Ümmet05
Active Level 9
Samsung Members

Tartışma derken biri ileri geri konuştu ona cevap verdim bende uyarı yemişim 😂 moderatöre de atar yaptım yine olsa yine yaparım 😂😂

0 Likes
Solution
Samsung Members
Tekrar tekrar yapmanız halinde hesabınız moderatörler tarafından askıya alınabilir dikkat etmeni öneririm 😊.
Ümmet05
Active Level 9
Samsung Members
Hiç sorun değil members olmadan da yaşarım 😂 kimse bana bişey demedikçe illaki bulaşmam kimseye aöa sırf hesabım gider korkusuylada sessiz kalmam cok sorun değil
Ümmet05
Active Level 9
Samsung Members
Çok boş bi hal alıyo her önüne gelen aynı konuyu 100 kere soruyo. Laf kalabalıgından başka bişey olmuyo malesef. Daha bu konunun sadece 1 i 😂
Solution
Samsung Members
Aynı konular moderatörler tarafından bir konu altına toplanıyor hala paylaşıma devam ediyorsa spam yapıyorsa 3 noktadan bildirebilirsiniz. Gerekeni yapacaklardır moderatörler.
Ümmet05
Active Level 9
Samsung Members
Cok dikkatimi çeken kişilerde kullanıyorum 😊 teşekkür ederim tavsiyen için
Solution
Samsung Members
Ne demek rica ederim 😊🙏
Solution
1999Sem
Beginner Level 2
Samsung Members
👏