- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
9 hours ago (Last edited 9 hours ago by Bordo ) in
Samsung MembersArkadaşlar olay şöyle: Ben Eski Google hesabımda Galaxy Store uygulamasını keşfettim, bir tane uygulama yükleyeyim derken Samsung Account oturum açmamı istiyordu, oturumu açtım, birkaç gün sonra Google hesabıma bir uyarı göndermiş, Neymiş efendim 14 gün sonra hesabım devre dışı bırakılacakmış. Google hesabımı doğrulamak için telefon numarası istiyordu fakat benim Telefon Numarası ile ne işim var, zaten Telefon Numarası da eklemeyi bilmiyorum, ve 14 gün sonra hesabım devre dışı bırakıldı, eski Google hesabımdan yeni Google hesabıma geçtim, fakat bir sorun vardı... Samsung Account doğrulamasını Eski Google E-postası ile doğrulayacaktım, fakat hesabımı kaldırdıktan sonra hesabım kapatılmış, birkaç aydır buna dayanamadım ve Samsung Account'un güncellemelerini ayarlardan kaldırdım, fakat Samsung Account hesabımın şifresini unutmuştum, ve eski hesabıma Kurtarma E-postası eklememişim, Telefon numarası istiyordu ve artık eski hesabıma kaydettiğim Telefon Numarası kullanılamıyordu... Mecburen yeni Samsung Account hesabı açmaya karar verdim ve artık bu hesabımdan gönderi paylaşıyorum...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
9 hours ago in
Samsung Members- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
9 hours ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
9 hours ago in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
7 hours ago in
Samsung MembersBir tane daha boş yapılan bir paylaşım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
6 hours ago in
Samsung Members2 - Senin bu yaşadığın bizim zerre umurumuzda değil. Bize ne Google hesabın devre dışı bırakılmış falan. Ne yapalım yani ne işimize yaradı?