Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar hayırlı akşamlar buds fe den buds 3 pro ya geçmeyi düşünüyorum sizce geçeyimmi tavsiye eder isiniz kulaklık ses kalitesi vs nasıl anc nasıl... View Post
Güncellemeler neden verilmedi hiç bir açıklamada yok bilgisi olan veya herhangi bir bilgi var mıdır? Her seferinde aynı sürekli güncelleme mağduriyeti... View Post
Galaxy fit 3 mu xiaomi band 10 mu huawei band 10 mu hangi bilekligi almami onerirsiniz? View Post
**Resetle çözülmüyor** ve spesifik olarak arabada çıtırtı sesi geliyor sap kulaklıktan. Ayrıca mikrofon çok yapay ses alıyor. İade etmeyi denicem bana... View Post
Arkadaşlar şuan da indirim fırsatı var tam 6.1 k ya geliyor buds 3 pro lu anki kulaklığım buds fe sizce geçmeye değer mi geçeyimmi? Artıları eksileri... View Post
Anc kaç db ses engeller View Post
Arkadaşlar benim telefonumda wearable yokken yani bende buds fe var artık ayarlara taşındı uygulaması fakat S9 Fe+ tabletimds hâlâ wearable var... View Post
Elimde bir type c kulaklık var (7hz g1), kulaklığı ipadimde sorunsuzca kullanabiliyorum. Telefonumun type c postunda da bir sorun yok: şarj etme dosya... View Post
Çoğunlukla arabada sağ kulaklık çıtırtı sesi yapıyor alalı 1 gün oldu iade/değişim alırlar mı? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 8 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 |