cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Saat önerisi

(Topic created on: 11-08-2024 09:19 AM)
197 Views
ilkerd
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

HUAWEI WATCH GT 5 Pro 46 mm inceleyip beğendim ama evdeki hersey samsung ekosistem oldu. 

Saatin Pil ömrü, görünüm fiyat ve diğer özellikleri de göz önüne alınca alternatif önerebileceğiniz samsung alternatifleri nelerdir?

Sizlerin önerdiğiniz samsung alternatifleri ile deneyimlerinizi de paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
20 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Tavsiye etmem hocam ben kullandım pişman oldum samsung dan devam edin bence
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yanıtınız için teşekkürler. Pil süresi 14 gün civarı bir model var mıdır önerebileceğiniz?
Giyilebilir Cihazlar
Huawei den başka yok o kadar uzun süre pil süresi veren , ama samsung gibi değil o saat , Android işletim sistemi sunuyor sonuçta ve çok hızlı, galaxy watch 7 tavsiye ederim2 günde bir şarj edersin en fazla
0 Likes
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Eğer telefonunuz samsung ise tam verimli kullanabilmek için samsung watchlara bakın, diğerleri için (Huawei vs) sanaung telefon ile kullanan arkadaşlar bileklik gibi olduğunu, tüm özelliklerinin kuşşanamadığını söylemişlerdi forumda.
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yanıtınız için teşekkürler. Bildirimler ve uygulamaların entegre olamaması kötü tabi ki.
0 Likes
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben watch 4 classic ve watch 6 classic kullandım. Huawei ye geçiş yapacaktım ama kullanıcıların olumsuz yorumları sebebi ile (buna mediamarkt vs çalışanları da dahil) samsung watch 7 ye geçiş yaptım çok memnunum
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Pil ömrü olarak ne kadar memnunsunuz? Uretici sitesinde 30 saate kadar yaziyor. Her gün akşam şarj demek. Huawei 14 gün gibi bir rakamdan bahsediyor. Aralarındaki fark_ bu kadar olabilir mi? Birde renk olarak beyaz ve haki var. Saatin siyah veya metal kayısı var mı kullandığınız? Çerçeve rengi siyah mıdır?
0 Likes
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben bu rengi tercih ettim haki olarak geçiyor.
Farklı kordon düşünmediğim için araştırmadım ama illaki vardır piyasada
Şarj olarak her şey açık şekilde 2 günü çıkartıyor
Zaten uyumlu adaptörünüz var ise hızlı bir şekilde bataryası doluyor (mesela duşa girerken şarja bıraksanız fuller)20241108_102918_1000030780_1731050958.jpg20241108_102908_1000030779_1731050952.jpg
ilkerd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Saat cok guzel duruyor. Ancak sanırım çerçeve haki. Stok resimlerde de görsellerden ayiramadim. Çerçevenin siyah alternatifi yoksa alternatif bakmaliyim
0 Likes