- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago (Last edited a month ago by Turkuaz ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba, 3 Kasım 2024 gunu garanti için kargoladigim Galaxy Buds FE kulakligimin sağ kulakligindan ses kısık geldiği için musteri temsilcisini arayarak garantiye gönderdim. Ancak müşteri temsilcisi arkadaş arızayı belirten bir not kağıdı koyun demediği için ben de koymadım. Sonra değişim talebim olduğunu ürünün sıfır kutulu haliyle değişmesini istediğimi söylemiştim. Ürünün kutusundan çıkanları koyup yurtici kargo koduyla göndermem yeterli sanıyordum.(kutunun içinde daha hic acmadigim sarj kablosu da vardi)Ancak kargonun içeriğinde arızayı belirten bir not olmasi gerektiğini sonradan öğrendim ve benim isteğim dışımda arızası olmayan kulaklığın kutusu sol kulaklığı ve arızalı sağ kulakligi değişmiş. Ayrica arızayı belirten kısma da yanlış arıza girildiğini öğrendim. Benim kulakligimin tek arızası sağ kısımdan kısık ses gelmesiydi ancak dokunmatik arızası gibi bir arıza kaydı oluşturulmuş. Şimdi ben bu değişen toplama Buds FE'yi kabul etmeli miyim yoksa talebim olan sıfır kutulu ürün üstünde ısrarcı mi olmalıyım? Çözüm merkezi aradığında onarım yapıldığı için bir sey diyemem tarzında yaklaştı. Sizce ne yapmalıyım? Bu toplama kulaklik ileride sorun çıkartırsa ne yapacağım? Bu durum moralimi bozdu baya.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir CihazlarMerhaba a_n_o_n_y_m_o_u
Doğrudan mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Giyilebilir Cihazlar