cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Garantiye gönderdiğim Galaxy Buds FE cihazım değişim talebi

(Topic created on: a month ago)
204 Views
a_n_o_n_y_m_o_u_s
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, 3 Kasım 2024 gunu garanti için kargoladigim Galaxy Buds FE kulakligimin sağ kulakligindan ses kısık geldiği için musteri temsilcisini arayarak garantiye gönderdim. Ancak müşteri temsilcisi arkadaş arızayı belirten bir not kağıdı koyun demediği için ben de koymadım. Sonra değişim talebim olduğunu ürünün sıfır kutulu haliyle değişmesini istediğimi söylemiştim. Ürünün kutusundan çıkanları koyup yurtici kargo koduyla göndermem yeterli sanıyordum.(kutunun içinde daha hic acmadigim sarj kablosu da vardi)Ancak kargonun içeriğinde arızayı belirten bir not olmasi gerektiğini sonradan öğrendim ve benim isteğim dışımda arızası olmayan kulaklığın kutusu sol kulaklığı ve arızalı sağ kulakligi değişmiş. Ayrica arızayı belirten kısma da yanlış arıza girildiğini öğrendim. Benim kulakligimin tek arızası sağ kısımdan kısık ses gelmesiydi ancak dokunmatik arızası gibi bir arıza kaydı oluşturulmuş. Şimdi ben bu değişen toplama Buds FE'yi kabul etmeli miyim yoksa talebim olan sıfır kutulu ürün üstünde ısrarcı mi olmalıyım? Çözüm merkezi aradığında onarım yapıldığı için bir sey diyemem tarzında yaklaştı. Sizce ne yapmalıyım? Bu toplama kulaklik ileride sorun çıkartırsa ne yapacağım? Bu durum moralimi bozdu baya.

4 Comments
emrahS24ULTRA
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Biraz daha çabalayabilirsin ama şuan iki tarafta haklı gibi tabi karşı tarafın yanlış arıza talebi yazması biraz sıkıntılı ısrarcı ol umarım istediğin olur
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bence biraz ısrar et bence çünkü onlar biraz kafalarına göre davranmış tabi burada biraz da senin de hatan olabilir keşke icine sorunu ve istegini belirten bir kağıt parçası koyabilirdin bu gelen ürün sıkıntı çıkarırmı bilmem ama ben kendim icin olsa kesinlikle itiraz ederdim bi tekrar iletisime geç samsung müşteri hizmetleriyle onlara açıkla istersen
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba a_n_o_n_y_m_o_u_s,

Doğrudan mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynısını sorunu yaşadım tam servise yollayacakken İnternete diş fırçasıyla hoparlörü temizlemek gibi bişey okudum denedim düzeldi, belki tıkanmıştır bi dene istersen.
0 Likes