cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 7 Pil sorunu

(Topic created on: yesterday)
21 Views
CivCivA34
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 7 yi alalı 4 ay oluyor. Ancak son zamanlar pili hızlı bitiyor. Wifi kapalı AOD kapalı ve diğer pil yoran şeyler kapalı ancak sadece şarjdan çıkarıp koyduğum şifreyi giriyorum bi bakiyorum %2 lik gitmiş. Arkaplanda uygulama yok sadece Samsung Health var buda kapanmıyor. Özellikle samsungun kendi yerinden aldım diğer sitelerden de değil. Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi

8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Pili berbat maalesef bende kullanıyorum
0 Likes
CivCivA34
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Zaten pili hızlı bitiyor ve hızlı ısınıyor **bleep** birşey yok ama son zamanlar aşırı hızlı bitmeye basladi. Biz istiyoruzki herşeyi olsun pili 1 hafta kadar idare etsin. Keşke olsaydı ama buda zor baya
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kaç milim olan var sizde?
Bende 44 mm olan serisi var ve her şey açık 2 gün gidiyor şarjı
0 Likes
CivCivA34
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bende de 44 mm. Her şey kapalı (çoğunluk) sadece PIN girmemle %2 gidiyor. Ya üretim hatası, yada başka bir şey
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Totalde ne kadar sürede bitiyor şarj?
0 Likes
CivCivA34
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şöyle diyeyim, Uyku ölçümü yapmayi bırakmadığim zaman 96 ile uyuyorum 87 ile kalkıyorum işe gidiyorum (çoğunluk ilgileniyorum) 41 de eve dönüyorum. Ama evde ve uyku ölcümü bıraktığım zaman yani bu hafta ise 100 den çıkartıyorum şarjı genel olarak her yarım saat başı 2 yada 3 lük gittiğini **bleep** ettim
0 Likes
Solution
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bence servise verin çünkü yeni bir cihaz sonuçta bu kadar hızlı pil tüketmemesi lazım
0 Likes
CivCivA34
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet hani 2 yıl falan geçse tamamım ama yeni. Servise götürmeyi planlıyorum. Hani sitelerden alsam belki başka sorun var dicem ama kendi yeri be.