cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 5

(Topic created on: 02-10-2025 09:12 PM)
134 Views
varhakemi
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar selam watch 5 var ve pili çok çabuk bitiyor 1 gün akşamına zor dayanıyor tek çaresi pil değişimi mi? Aynı sorunu yaşayan varmı? 
12 Comments
OnurS2424
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bendede var 1 gün gidiyor pil degisimi olsada pek fayda olacagini zannetmiyorum zaten 1.5 gün anca kaldiriyor ama degistirseniz bilgilendirme yaparsanız sevinirim
varhakemi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Değerli görüş ve Yorumunuz için teşekkür ederim garantisi bitmiş pil değişim yapıcam mutlaka bildiririm
SilverChalk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam, Samsung saatlerde optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle pil değişimi olsa bile yakın sonuçlar elde edersiniz diye düşünüyorum.
varhakemi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Görüşleriniz için teşekkür ederim değiştirme me diyorsunuz ne yapmalıyım 1 gün bile zor dayanıyor her gün şarja takmak mantıklı gelmiyor pek..
SilverChalk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Members üzerinden tanıla yapıp pil durumunuzu kontrol ettiniz mi hiç?
varhakemi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet yaptım ve hiç bir sorun yok pil durumunda normal yazıyor yeşille
SilverChalk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam telefonda Smart Tutor üzerinden batarya yüzdesi öğrenilebiliyordu. Aynı şekilde bağlanıp saat için bakılıyor mu diye deneyebilirsiniz, belki bir faydası olur.
varhakemi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hemen deniyorum 😊
varhakemi
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Callback yapmam lazım şu an pek uygun değilim konuşmak için en yakın zamanda yazıcam sonucunu tesekkur ederim tekrardan yardimlariniz icin 🙏
0 Likes