cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 4 Eleştiri Pişmanlık

(Topic created on: 02-09-2025 01:44 PM)
120 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Watch 4 Clasic 46 almıştım, aldığım günden beri severek kullandığım bir cihaz, çok hoşuma gidiyor. Ekg çekiyor, uykumu çok ayrıntılı takip ediyor, vücudumdaki yap seviyesini, kas seviyesini tahmin ediyor, çok hoş bir görüntüsü var, dışardan bakanlar normal bir saat zannediyor, ama webde gezebiliyorum, Youtube açıp, instagram girebiliyorum, kimse akıllı saat olduğunu bilmedikleri anlamıyor, zaten sırf bu duruşu yüzünden bu saate şuan katlanıyorum.

O kadar övdük peki pişmanlık nerede ?

Arkadaşlar saat donuyor 😄 Kasıyor, inanılmaz eahatwız edici bir hal alıyor, normal mod biraz daha akıcı ama gayet doğduğunu hisedebiliyorsunuz, güç tasarrufu modunda hepten saat gidiyor.

Batarya konusunda ise en fazla 2 gün dayanıyor; ama bunun için mesai harcamanız gerek, 1 gün anca kısaca.

Sadece bu saate olan bir sorunda değil, sonraki serilerde de bu tarz durumlar var.

Pişmanlık tarafı bu; fakat saat gerçekten çok güzel duruyor ve sahip olduğum için mutluyum, asla satmayı düşünmüyorum, çünkü saat olarak yıllarca bunu kullanacağım hem normal bir saat gibi hemde içerisinde bir telefon gibi mükemmel bir şey, şu kasmalar ve pil sorunu olmasaydı gerçekten bir şaheser olurdu.
5 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Kesinlikle katılıyorum google geçen her cihaz kasıyo  tizen varken böyle durumlar yoktu

srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şarj konusu Watch serisi çıktığından beri var.
djdksksks
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
10 aydır kullanıyorum watch 4 classic güncelleme falan da aldı, ben de kasma falan olmuyor gayet akıcı
0 Likes
merturkk
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Apple saatlerin şarjları nasıl gidiyor bilmiyorum ama kolundaki cihaz o kadar ölçüm yapıyor sende biliyorsun ve bunu 300 400 mAh değerinde bir pil ile yapıyor. aldığın süreler gayet normal ve kabul edilebilir. kasma konusunda ise güç tasarrufunda kasması yine normal çünkü zaten telefon gibi kullanmıyorsun müthiş bir akıcılığa ihtiyacın yok adamlar bunu düşünerek yapmış
Giyilebilir Cihazlar
Batarya kısmında aldığım süreler normal, kendi beyanları bunu bilerek aldım; fakat oldukça kasıyor dostum. Güç tasarrufu modu dışında çok fazla kasıyor. Apple'da böyle bir durum yok. Huawei v.b markalar 14 güne kadar pil ömrü bile verebiliyor ama tabii aynı kalite diyemem.

Size katılmadığım konu: Adamlar bunu düşünerek yapmış kısmı. Demek ki yanlış düşünmüşler. Cihaz normal modunda bile kasıyor, watch 7'de bile aynı sorunlar var, denerken farkedebiliyorum.