cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 classic bildirim geç geliyor.

(Topic created on: 09-17-2023 09:39 PM)
2317 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar bu nasıl bir ekosistem, telefon S21 FE saat watch 6 classic bildirimler telefondan 10 saniye daha geç geliyor. 

Biraderimde S21 Plus var telefonu Huawei watch ultimate, çok enteresandır bildirim saate telefondan milim daha önce geliyor. 

Birader dalga geçti abi ekosistem diye tutturdun abi ne oldu diye. 

Ben xiaomi ekosistemden sırf bu yüzden çıktım, bağlantı problemi geç gelen bildirim saçma sapan şeyler yüzünden. 

Telefon desen 2022 ocakta çıktı amiral gemisi, saat desen çıkalı 1 ay oldu ortalama en üst seviye, cidden canım sıkıldı. 
Resolved!
16 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
S23 ve watch 6 classic 47mm kullanıyorum
Watch 6 nın acil olarak güncellemeye ihtiyacı var.
Hiç stabil çalışmıyor.
Dediğiniz sorun ayrıca bende de mevcut
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O zaman tek sebebi var daha yeni çıktığı için yanılmıyorsam 1 ay anca oldu👍
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam öyle ama son yayınlanan güncelleme ile watch 4 classic 46mm cihazları da berbat ettiler
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Duydum onu, vallaha ne diyim Türklere özel sağlam güncelleme yapılsın, biz watch 6 classic e verdiğimiz parayla yabancı ülkelere göre watch 7 classic bile almış sayılıyoruz deyim yerindeyse, o denli para çıkıyor cebimizden, Samsung sağolsun bize özel fiyatlandırma yapıyor ama bide bize özel güncelleme yapsın daha uzun süre stabil güncelleme alsın.
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Keşke dediğin gibi olsa ama hadi güncelleme göndermesini geçtim adamlar gönderdikleri güncellemeleri bile diğer ülkelerden daha geç ulaştırıyor bize.
Apple duyurdu şimdiden mesela ios un yeni sürümü 18 Eylül saat 20.00 da Türkiye de dağıtıma çıkacak diye. Şak diye adamlar dediğini yapıyor. Samsung bi değişik.
Yani her ay güvenlik güncellemesi nedir mesela bu kadar mı güvenlik açığın var baş edemediğin demi?
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Vallaha doğru diyorsun enteresan, gönlümden şuan S23 ultra geçiyor bide iphone 15 6.1 iphone daha çok geçiyor, borçta mart 2024 te bitiyor şeytan diyor gir 1 senelik borca çek iphone 15 5 sene kullan.

S ultra hiç kullanmadım çok istiyorum ama bilmiyorum iphone da olabilir.

Şahsi olarak androidi bile ios gibi kullanıyorum ben, öyle şunu yapayım bunu yapayım android özgürlük diyen biride değilim.

Ben üç marka kullandım xiaomi samsung iphone, xiaomi de ciddi WiFi ve Bluetooth sorunları var bağlantı problemleri, saatleride yazılım olarak iyi değil biri seni arar sadece numara çıkar isim yazmaz Play store falan yok malzeme kalitesi leş, samsung cidden sağlam marka malzeme kalitesi iyi yazılım iyi stabilize iyi ama incir çekirdeğini doldurmayacak saçma sorunlar var ekosistem dışına çıkmak istemiyorum samsungta, apple ise yağ gibi akan ekosistemi vs herşeyiyle kusursuz telefon ama nfc kapalı bu sıkıntı çok elzem mi değil.

Neyse kısaca samsung şu saçma incir çekirdeğini doldurmayacak sorunları çözmeli watch 4 serisi vs.

En nihayetinde hiçbiri babamın malı değil çıkar giderim, S21 Fe nin ortalama 4 senesi daha var watch 6 nın 5-6 senesi, bu süreçte ürünler emekli olana kadar iyi izlenim bırakırsa samsung yeni S ultra yeni watch classic yeni buds ile devam, böyle mi devam etti iphone a geçerim bir dahada başka markaya bakmam.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba LoganHowlett,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD