Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
biliyorsunuz ki bileği kaldırınca uyandır modunda direkt ekran açılıyor ekranın sürekli kapalı kalıp bileğimi kaldırdığımda ekranın değil de... View Post
Samsung buds fe kullanıyorum ancak memnun değilim. S25 ultra kullanıyorum kulaklık önerir misiniz View Post
Dostlar kararsız kaldım. buds 3 pro kullananlar önerir misiniz? Hali hazırda bu yükseltmeyi yapan oldu mu hiç? Fikirlerinizi merak ettim. View Post
Merhaba herkese, 3 buçuk senedir watch active 2 kullanıyorum ve halen akıcılığını koruyor ve mükemmel öalışıyor ama işletim sistemi tizen olduğu için... View Post
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay buds 2 pro kullandıktan sonra ciddi çınlama özellikle anc ve ortam sesi modunda elimi kulaklığa... View Post
Samsung galxy Fit 3 cihazının yyep-c yerine USB-A türünde var mı? View Post
Arkadaşlar merhaba ufak bi kaza sonucu galaxy buds 2 kulaklığımın kutusu kırıldı. Neyse ki kulaklıklar içinde değildi. Yenisini nereden alabilirim... View Post
Redmi Buds 3 Lite kullanıyorum **bleep** var mı? ses kalitesi nasıl? kullananlar bilgilendirirse sevinirim. gürültü engelleme gerçekten kesiyor mu... View Post
Yardım edinnnnn View Post
Aylardır asistan sorunu ile ilgilenirken,tüm forumları takip ettim ve bağlantı hatası sürekli devam ediyordu..Ağırlık olarak Dil karmaşası ve... View Post
User | Likes Count |
---|---|
148 | |
47 | |
46 | |
40 | |
34 |
User | Count |
---|---|
2 | |
2 | |
2 | |