dFq
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-17-2024 06:43 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 classic cihazımda bildirim sesi geliyor fakat saat ekranında bildirim geldiği gözükmüyor tüm ayarları denedim fakat çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
3 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2024 06:57 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar,
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung müşteri hizmetleri temsilcilerini arayıp uzaktan destek talebi oluşturun cihazınızın kontrol edilmesi için
444 77 11
Umarım sorununuzun en kısa sürede çözülmesi dileğiyle 😊
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :) ✅️
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung müşteri hizmetleri temsilcilerini arayıp uzaktan destek talebi oluşturun cihazınızın kontrol edilmesi için
444 77 11
Umarım sorununuzun en kısa sürede çözülmesi dileğiyle 😊
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :) ✅️
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2024 07:47 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunun ekranı açıksa bildirim görünmez ama onun dışında bir sorun yaşamadım ben
CihazSahibi
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2024 09:59 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Daha dün başıma geldi
5 44MM mevcut dün hem bildirim hemde uyku senkronizasyon olmadı yedek alıp cihazı sıfırladım sonrasında ise yedekten geri yükledim sorun düzelmişti şimdi ise sorun yok Saat daha da hızlandı gibi en son gelen güncelleme sonrası **bleep** olarak donma yaşıyordum şimdi ise sorunsuz bir şekilde kullanıyorum toplamda 10 dakika mı aldı bütün bunları yapmam ...
5 44MM mevcut dün hem bildirim hemde uyku senkronizasyon olmadı yedek alıp cihazı sıfırladım sonrasında ise yedekten geri yükledim sorun düzelmişti şimdi ise sorun yok Saat daha da hızlandı gibi en son gelen güncelleme sonrası **bleep** olarak donma yaşıyordum şimdi ise sorunsuz bir şekilde kullanıyorum toplamda 10 dakika mı aldı bütün bunları yapmam ...