cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 6 classic bildirim geç geliyor.

(Topic created on: 09-17-2023 09:39 PM)
2315 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar bu nasıl bir ekosistem, telefon S21 FE saat watch 6 classic bildirimler telefondan 10 saniye daha geç geliyor. 

Biraderimde S21 Plus var telefonu Huawei watch ultimate, çok enteresandır bildirim saate telefondan milim daha önce geliyor. 

Birader dalga geçti abi ekosistem diye tutturdun abi ne oldu diye. 

Ben xiaomi ekosistemden sırf bu yüzden çıktım, bağlantı problemi geç gelen bildirim saçma sapan şeyler yüzünden. 

Telefon desen 2022 ocakta çıktı amiral gemisi, saat desen çıkalı 1 ay oldu ortalama en üst seviye, cidden canım sıkıldı. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba LoganHowlett,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

16 Comments
ascolta
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynı sorunu bende s21 fe watch 4 classic 46 mm ikilisinde yaşıyorum. Ben birkaç kez acaba saatten mi diyerek komple sıfırladım olmadı, saat şeklinden mi kaynaklanıyor diye farklı saat şekilleri denedim olmadı, bildirim izinlerini kontrol ettim bir çözüm bulamadım. En son yapacak birsey yok idare ederim nasıl olsa güncelleme ile çözülür dedim o da işe yaramadı. Keşke size bir çözüm önerisi sunabilseydim 😔
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Çok enteresan, ben xiaomi den boşa çıkmışım o zaman Apple ı merak ettim şimdi Allah bilir oda böyle 🤔

Kısaca ekosistem efsanesi çöktü, istediğinizi alın derim bu saatten sonra, artık sonraki telefonu iphone alır geçerim ama ekosistem vs yapmam kafaya göre hepsi farklı marka ama telefon iphone 👍
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyorum bana denk geliyor herhalde, çözemediğim şey saatten mi bu sorun wear uygulaması mı yoksa telefon mu?

Yani iphone a bağlasam saati düzelir mi?

Yaptığım herşey burnumdan geliyor kısaca, tahminimce 15 pro max ve yanına watch ultra 2 çeksem yine aynısını yaşarım ben :(
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Sen de ne olacak sanki 10 saniyeden ya 😃 düşünme Takma kafana büyütülecek bir sorun değil bu
ugurxcetnn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bazen daha uzun sürebiliyor
ugurxcetnn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evt aynı sorunu bende yaşıyorum aynı cihazlarda güncelleme ile çözülür bence .watch 3 kullanıyodum onda sorunsuzdu model Yükseltelim derken model düşürmüş gibi hissettim
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle SM-R800 kodlu saatimde hiç böyle sorun olmadı hatta hiçbir sorun olmadı, günümüzde bu cihazlar fazlaca pahalı insan ister istemez üzülüyor, 6 aylık borca girdim sonuçta birçok kişide öyle 6 aylık borçla alıyor.

Harici saatten aşırı memnunum tasarım olsun özellik olsun 👍
ugurxcetnn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tasarım çok güzel ancak kasaya dikkat edin çok çabuk çızılıyor
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Doğrudur baya özenerek kullanıyorum kendime doğum günü hediyesi olarak aldım 35 e girdik ayın 6 sında, eski saati yeğen hediye etmişti, watch 5 pro ile arasında gittim geldim en son döner çerçeve ve tasarımdan ötürü watch 6 classic aldım, bakalım şu sorun çözülsün yeter.

İşin garip tarafı whatsapp dikkatimi çekti telefonda da bildirim o anda gelmiyor kilidi açınca görüyorum.