cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch 4 Classic Bağlantı Sorunu

(Topic created on: 02-09-2023 12:00 AM)
259 Views
KayraGürer
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yaklaşık 1 gündür evde olduğum için saati koluma takmıyordum ve bağlantısı kesilmişti. Bugün dışarı çıkmak için saati koluma taktığımda bir türlü geri telefona bağlayamadım. Her türlü yolu denedim ( saati açıp kapadım, telefonu açıp kapadım vs.) ancak hiçbir sonuç alamadım. Böyle bir sorun yaşayıp çözümlendirebilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa çok sevinirim 😊

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
saatinizde güö tasarrufu ile Bluetoothu kapatmış olabilir misiniz saatten kontrol edin belki kapalıdır

View solution in context

Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Hayabusa1242,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Bluetooth Aktif olmalıdır. 

• Telefon Samsung model ise Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Galaxy Wearable > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Galaxy Wearable uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyiniz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

3 Comments
Solution
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
saatinizde güö tasarrufu ile Bluetoothu kapatmış olabilir misiniz saatten kontrol edin belki kapalıdır
KayraGürer
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır teşekkürler 😊
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Hayabusa1242,

Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:

• Bluetooth Aktif olmalıdır. 

• Telefon Samsung model ise Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Galaxy Wearable > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

• Galaxy Wearable uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyiniz. 

Teşekkürler.
MOD