Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Hersey devamlı aktip sarj 74 ve süreye bakın 😂 kotu diyenler bi bakın View Post
Arkadaşlar sideload ile beta yukleyebiliyorduk telefonlara saatlerde de benzer bişey yapabiliyor muyuz View Post
Kalibrasyonu düzgün yaparsanız, kusursuz ölçüm yaparsanız... 😉 View Post
Merhaba arkadaşlar dünden beri kulaklığımı şarj almıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ( Galaxy Buds 3) View Post
Kulaklığı dün aldım. ANC modu açıkken sol kulaklıktan cızırtı geliyor; ayrıca kulaklığın ucundaki silikonlar aşırı derecede kokuyor. Başka bir... View Post
Merhaba hayırlı bayramlar öncelikle Bir şey soracağım Şimdi gece eğer telefon saate bağlı yatarsam (saat bileğimde) tüm gece boyunca saatin şarjı 20 -... View Post
Merhaba arkadaşlar ben galaxy buds 3 promu pc ye bağladim eşlestiridm yeni eşlestirince sol sağ birlikte ses veriyor ama daha sonralarda bağladigimda... View Post
Yeni buds 3 aldım. S23 ultra telefonum ile eşleştirme sorunu yaşıyorum. Bütün söylenenleri yaptım ama kulaklık çalışmıyor. Yardım edecek olan varmi... View Post
Telefonum kapalıyken neden saatimden Spotify yada youtube music açılmıyor? Saatte de wifi var. O ne işe yarıyor acaba? İnternet bağlantısı yok diyor.... View Post
Subject | Likes |
---|---|
18 | |
17 | |
14 | |
12 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
243 | |
83 | |
55 | |