Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy S25 ultra kullanıyorum biliyorum ekosistem avantajı sebebiyle Buds 3 daha mantıklı olsada ses kalitesi konusu açılınca sürekli Marshall... View Post
Kulaklıgımın sol teki çalısıyor ama sag taraftan cok az ses gelıyor sıfırladım felan ama düzelmedi öneriniz varmı ? View Post
Bugün aldım cihazı sıfırladım on numara Valla şuanlık kasma donma yok aşırı akıcı saat View Post
İlk çıktığı zamanlarda kronik problemleri vardı lastikleri kopuyordu falan. Hala devam ediyor mu bunlar? View Post
Millet psikolojik olarak ses kalitesi düşmüş vs. diyor(öyle bir durum yok bende aynı) Ancak Kesinlikle cihaza bağlantı hızı artmış.Şak diye otomatik... View Post
Tüm kullanıcılara duyurulur. Hayırlı olsun. View Post
Merhabalar, whatsapp yerine whatsapp business kullanmam gerekiyor. Fakat business kullandığım zaman galaxy watch cihazıma bildiirim gelmiyor. Saat... View Post
Sanki eskiden daha fazla yüksekti ses kalitesi şimdi biraz düşmüş gibi bana mı birtek öyle geldi yoksa View Post
Galaxy Buds 2 için güncelleme gelmiştir. View Post
User | Likes Count |
---|---|
106 | |
78 | |
69 | |
63 | |
47 |