Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy wacth 5 e ne zaman One ul 8 güncellemesi gelir? Sanırım wacth 6 lara gelmiş View Post
Watch fe kullananlar deneyimlerini yazabilir mi yeni güncellemede geldi arayüzde kasma var mı pili bir de az gidiyormuş yazarsanız sevinirim View Post
kulaklığımın gürültü engellemesinin eskisi kadar iyi olmadığını düşünüyordum, bugün arkadaşım buds 3 fe modelini aldı, ben de denedim ve gürültü... View Post
2 gün önce buds fe kulaklığımı kaybettim bt ile bağlanmıyor find uygulaması ile aynı konumda görülüyor ama oradan da bağlanmıyor nasıl bulacağım... View Post
Bi önceki modele desteği kesmeleri ne kadar mantıklı ge hala gelmedi View Post
Merhaba arkadaşlar one uı 8 e geçtiğimden beri normal uzansam bile bir süre sonra uyumuşum gibi algılamaya başladı bu durum sizde de böyle mi? View Post
Samsung galaxy watch 6 kordonu watch 7 ve 8ze olurmu View Post
Merhaba arkdaşlar watch 4 classik sürüm güncellemesi alicakmı bir bilginiz varmı sanirsam son güncelleme olucak ama ne zaman gelecek bilen kişi yaza... View Post
One ue 8 güncellemesinden sonra whach 6 clasic saatim titreme sorunu oşdu bir uzun iki kısa sürekli titriyor nedenini bir türlü bulamadım bilen varmı.... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 62 | |
| 52 | |
| 44 | |
| 40 | |
| 38 |
| User | Count |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |