cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy Watch 7 40mm // İlk 24 saat

(Topic created on: 05-14-2025 04:17 PM)
245 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Herkese merhaba.

Forumda bir geleneğim haline geldi cihaz alınca 1 gün sonra ilk deneyimlerimi anlatıyorum sizler için.

Evet 3 gün önce Watch 7 almıştım 1 gün önce elime ulaşmıştı.

İlk öncelikle şunu söyleyeyim, cihazdan 1 şey harici gayet memnunum. Ayrıca ilk akıllı saatim olduğu için hala alışmaya ve öğrenmeye çalışıyorum.

Performans: 
Kesinlikle cihaz akıyor. Arayüzde falan biraz kasacağını düşünüyordum piyasadaki çoğu saat gibi ama asla öyle bir şey yok. Bu yönden benim için çok büyük bir artı. Ayrıca olabildiğince hızlı.

Batarya:
Ne yazık ki olumlu bir şey söyleyemeyeceğim şu an için. Sandığımdan bi' tık daha hızlı gidiyor. 1 hafta sonra düzeleceğini umuyorum düzelmezse de WearOS 6'yı bekleyeceğiz artık.

Özellikler:
Kesinlikle beklediğimden iyi. Samsung özelliklerle donatmış saati. Bileğinizde sanki minik bir telefon taşıyorsunuz.

İşlemci:
İşlemcisi gayet hızlı. Bence gayet güçlü ve kaslı bir işlemciye sahip. 

Malzeme kalitesi:
Biraz ağır, ama gayet rahat bir kordona sahip. Kolay kolay zarar göreceğini sanmıyorum kordonun. Butona basıp çıkarma olayı acayip hoşuma gitti. Gayet pratik.
Ayrıca alüminyum kaplama diye biliyorum kenarları. Bence acayip güzel bir his bırakıyor bilekte.

Ekran:
1.3 inç boyutu var bence gayet yeterli bir boyut. Renklerin canlılığı beni cezbetti. Amoled kesinlikle çok yakışıyor.

Şu **bleep** deneyimleyim şu şekilde. Bence gayet hoş. 
10 üzerinden değerlendirecek olsam kesinlikle 9/10 veririm.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

12 Comments
XASQUEL
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel günlerde kullanın 😊
Aytekinn
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Akıllı saatlerde batarya max 1.5 gün fazlasını da beklemek yanlış olur hayırlı olsun
Giyilebilir Cihazlar
Hocam zaten wear os ayrı tüketiyor samsungun zibilyon tane özelliği ayrı tüketiyor evet de gözüme daha çok gidiyor gibi geldi asla beklemiyordum bunu. Tabi yeni olduğu için de ona da vermek lazım umarım gider. Akşam şarja takacakmam gerekiyor gibi hissediyorum akşama biteceğini düşünüyorum ne bileyim. Umarım düzelir bu 1.5 gün falan alan var.
Düzelmezse de yapacak bir şey yok hocam sırf bir yönü yüzünden ayar olmak çok saçma
Aytekinn
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Zaten kablosuz şarjı başucunuza sabitleyince koyu koyuverirsiniz
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun bende 2 ay önce almıştım 2 gün gidiyor şarjı keşke biraz daha uzun gitmeydi ama dediğiniz gibi mini bir telefon olduğundan şarjı daha çabuk gidiyor onun haricinde 10 numara 😊 güzel günlerde kullanın 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel bilgilendirme için teşekkürler 😊😍
Giyilebilir Cihazlar
Normalde watch 6 alacaktım ama aniden pat diye karar değiştirince watch 7ye yöneldim. İyiki de bunu seçmişim acayip memnunum.
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İyikide Watch 7 aldın doğru tercih 😊
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle. Asla üzeceğini düşünmüyorum bu saatin. Rakiplerine göre fazlasıyla kaslı.