cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung watch 6 Şarj ı 2 gün zor gidiyor

(Topic created on: 09-25-2023 04:14 PM)
3056 Views
adoby55
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Geçen günlerde samsung watch 6 44mm akıllı saat aldım. Öncelikle

🛑 Samsung watch 6 saatte typc manyetik şart edicinin adaptörünün olmaması ve saat bataryasının kaç Mah gücünde bir typc girişli şarj adaptörü alınacağını bilmeden bir adaptör almaya samsung un zoraki yönlendirmesi çok üzücü bir durum. 2 nci konu ;
🛑 Samsung watch 6 da şarjı nın 2 gün gitmemesi çok kötü bir durum. Diğer firmalar şarj gün seviyeleri yarışında iken samsung en son model çıkarımında resmen rakiplerinin gerisinde kaldı. Biz müşterileri hüsrana uğrattı resmen. 3 üncü konum çok önemli ;
🛑 Samsung watch 6 Şarj etmek için zorunlu olarak saatinizi kolunuzdan çıkarmak durumunda kalıyorsunuz. Şarj manyetik kablosunu kolunuzdan çıkartıp 1 saatlik bir şarj dolum süreci içinde saatle olan tüm kalibrasyon özelliklerinden mahrum kalıyorsunuz. Geçen gün yüksek düşüş uyarısı alarak gerçekten belirttiğim yakınları sos araması gerçekleştirme durumu yaşadım. Bu durum tabiki istisnai bir durum. Kalp kriz uyarısı vs. Durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu şarj etme konusunda hiç olmasa saatle vücut irtibatının kesilmemesi için şarj giriş yeri olması veya uzaktan yakınlık dahilinde şarj edilmesi gibi bir durum gelişmesi lazım. Kullanıcıyı 1 saat şart etme durunda vücut ile saat bağlantısının kesilmemesi lazım. Şarj süresinin de 2 gün durumunun aşılması lazım. 
🙏 Lütfen bu mesajı okuyan tüm arkadaşları bu saati almak gibi hevesi olan arkadaşları bilgilendirmek amacı için PAYLAŞIMA davet ediyorum. İnşallah bunca VERDİĞİMİZ paraların karşılığı bu olmamalı. SAMSUNG GİBİ BÜYÜK BİR FİRMAYA YAKIŞAN NEYSE O OLMALI. #adoby55 hacthac ım
9 Comments
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Alacaktım ben de **bleep** ettim şarj aleti yok stabil pil değil 5 pro alacam hem şarj aleti de var WiFi var mıydı 5 pro da
adoby55
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 da WiFi var ama mağlesef şarj aletsiz
0 Likes
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Aaa 5 pro da WiFi yok mu
0 Likes
adoby55
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyorum pro da WiFi olup olmadığını
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ne bekliyordunuz , android işletim sistemli bir cihaz
adoby55
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bir şey beklemiyoruz. Üreticilerin bu konularda daha hassas ve biraz daha evrensel üretimi için ön görü sunuyoruz. Ve alacak olan kişileri de alacaklara uyarı vermesi anlamında sunumda bulunuyoruz. Destek verirseniz memnun oluruz. Nasıl bu güzel fikri beyan ettiğiniz gibi.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Android işletim sistemli cihazlar , arka planda muhakak çalışması gereken programlara yüzünden piliok harcar. Yapacak bir şey yok, çalışma prensibi böyle.
adoby55
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Muhakkak öyle ama ben bu cihaza hiç program kurmadan da test ettim. 3 gün zorla kullanım oldu. Daha önceki bir cihaz kullanımımda 15 gün bir kullanım vardı cihaz değişiminden sonra buna yönlendim ama mağlesef bu durum pek iç açıcı değil anlıyacağınız.
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba adoby55,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes