Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy buds fe almayı düşünüyorum uygun fiyatlı olduğu için sizce iyimi alınırmı depermi 1500 tl ye? View Post
merhaba, bir süredir uyurken takmiyordum ve yanlıslıkla saati sıfırladıkdan sonra kullanayım dedim ancak sabah kalktığımda ısı olarak en yüksek... View Post
buds 3 almayı düşünüyorum silikonsuz olması sorun yaratırmı kullanan kişiler kulakta oturması nasıl ses kalitesi nasıl, cızırtı var mı ? Tavsiye... View Post
İyi forumlar herkese buds 3 pro kulaklığımı hiçbir şekilde bilgisayara bağlayamıyorum. Kutu açık şekilde altındaki resetleme tuşunu da kullanmama... View Post
Merhaba arkadaşlar, Watch Ultranın 2024te çıkan ilk modeline yapay zeka gelecek mi acaba? Bir de Watch 8 mi yoksa Watch Ultra 2024 mü daha mantıklı... View Post
Merhaba galaxy watch 4 40mm kullanıyorum son bir kaç gündür saatimin pili 10 saat anca dayanıyor arka planda çalılan uygulamada yok asistan falan... View Post
Temmuz guvenlik yamasi gelicek mi yoksa direk one ui 8 beta mi alacak View Post
Watch 8 için saat kadranları Görseldeki saat kadranlarının linklerini verebilecek var mı ? Watch 5 te çalışıyor mu merak ettim... View Post
Samsung saatlere ultra ara yüzü geldi mi hüncrlleme felan mı alfı gelecekse ne zaman gelecek bilgisi olan varmı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
116 | |
89 | |
84 | |
56 | |
55 |