Ekran böyle takılı kalıyor sıfırlamak istemiyorum çünkü saatte çok fazla saat yüzü ve dosya var ne yapabilirim? Teşekkürler. View Post
Merhabalar, One UI 8.5 geldi, Samsung bir takım iyileştirmeler yapıyor ancak Galaxy Watch Ultra saatim ile S25 Ultra telefonum arasındaki... View Post
3 yıllık cihaz. Sorunsuz çalışıyor. Ama gündüz özellikle renk o kadar soluk ki , ekran görünmüyor. View Post
Dostlar merhaba dün gece 1 civarı sağ kulaklık kulağımdan düştü aradım ama bulamadım konum özelliğide yok garantisi duruyor acaba garantiden kulaklığı... View Post
Buds3pro cihazımın şarj kutusunu kaybettim bunu yetkili mevkilerden veya üçüncü parti yerlerden alma ihtimalim var mıdır bu konuda acill destek... View Post
Bu kulaklığın 7 saat şarj 30 saat kutu şarjı yoğun kullanımda 4.5 / 20 olarak belirtilmiş 3 günde 5 saat müzik dinlemeye kutu şarjı %50 tüketti... View Post
S25FE kullanıyorum buds 4 pro almayı düşünüyorum fiyatını hak ediyor mu? Gürültü engelleyicisi, sesi, pili vs. nasıl kullanan varsa bilgilendirebilir... View Post
Merhabalarr SAMSUNG BUDS 2 PRO Kulaklığımın sol kulaklığı kaba tam oturuyor ancak sağ kulaklık daha fazla şarj olurken sol bazen algılamıyor ne... View Post
One ui olsun fiyatına makul olsun View Post
| User | Count |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |