cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 Classic Deneyimlerim

(Topic created on: 03-17-2025 10:39 PM)
201 Views
AlperS23
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

4 gün önce 2.el olarak watch 6 classic satın almıştım deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Pil: Always on display kapalı,konum ve uyku takibi sürekli açık, parlaklık otomatikte, nabız ölçme ayarı 10 dakikada bir olacak şekilde kullanıyorum bu kullanım senaryosunda pili tam 1 gün gidiyor 

Hız ve akıcılık: Arayüzde herhangi bir kasma,donma yok, harici uygulamalarda (örneğin samsung internet'te) ufak kasmalar oluyor bunun da işlemci gücünden dolayı normal olduğunu düşünüyorum

Şarj etme: Saatin manyetik şarj standını tabletime bağlayıp saati tabletten şarj ediyorum bu şekilde %15'ten %100'e 1 buçuk saat, 1 saat 40dk civarında şarj oluyor

Ölçümler: Uyku takibi ve stres seviyesi ölçümünün tutarlı olduğunu düşünüyorum. Özellikle uyku takibi uykuya dalma ve uyanma saatimi neredeyse tam doğru tahmin ediyor. Nabız ölçmede ise bir tutarsızlık var şöyle örnek vereyim: dinlenme halindeyken üç defa art arda nabız ölçümü yapıyorum sonuçlar şöyle; 1.ölçüm 96 bpm 2.ölçüm 92 bmp 3.ölçüm 98 bpm. Orta tempoda yürüyüş yaparken de 110 ile 130 bpm arasında bir değer ölçüyor genellikle. Ve 80 bpm'in altında ölçtüğüne hiç denk gelmedim sadece uyku esnasında 64 bpm falan ölçüyor. Nabzı biraz yüksek ölçüyor gibi geldi başka watch 6 classic kullanıcıları bu konuda bilgilendirebilir mi?

Hoparlör: Son olarak bundan da bahsetmek istiyorum; hoparlörünü çok beğendim neredeyse bir telefon hoparlörü gibi ses netliği ve ses yüksekliği bir akıllı saate göre gayet tatmin edici.

Evet,deneyimlerimi bu şekilde paylaşmak istedim umarım bu saati satın almak isteyenler için faydalı bir yazı olur.🙂
23 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun güle güle kullanın
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim🙂
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
6Classic kullanicisi olarak bu nabiz olayini saglik ocaginda araliklarla kontrol ettirdim, 80 alti nabzimi bende hic görmedim saglik ocaginda bile, takribi 2 ila 4 puan sapma oluyor ki bence abarti degil.

Uyku takibi ise harbiden nokta atisi çalışıyor, şarj ise AOD kapaliyken tam 1 gun nasil çıkartıyor anlamadim. Benim AOD full açık zaten 1 gun gidiyor
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Nabiz 76 çıktı sadece bi ara onun dışında 83 ila 100 arasında dolaniyor nabzim hep.
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Nabız ölçümü yapınca "ortalama dinlenme aralığından yüksek" yazıyor mu sizdede
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet, yazmadigi bir an yok zaten, sigara içiyorsanız altinda olmasini beklemeyin zaten😂😊
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yok sigara içmiyorum😄
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
O zaman saglik ocagindan benim gibi kontrol ettirmeniz lazim, anca böyle çözüme kavuştum ben en azindan saat dogru diyebiliyorum😂
AlperS23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Eski redmi watch 2 lite akıllı saatimle karşılaştırdığımda ondan biraz daha yüksek ölçüyor bu. Ama kesin sonuç için dediğiniz gibi bi sağlık kuruluşunda falan bi kontrol ettirmek gerek
0 Likes