cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds2 Sorunları Giderilemiyor

(Topic created on: 09-28-2023 10:40 PM)
244 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Daha öncesinde sağ kulaklık ortam sesi problemi ile ilgili servise gittim ve kulaklık değişimi yapıldı. Daha sonrasında kulaklığımın sağ tekinin sarjı, sol tekine göre çok hızlı bitiyor problemi ortaya çıktı Samsung'un servisine gitmiştim. Tabi teknisyen beni arayıp sadece 20 30 dakika test ettiğini belirterek sorun olmadığını belirtti. Sorunu kulaklığın sarjı bitene kadar test ederek görebilirsiniz dememe rağmen test etmediler. Dün bir arama aldım ve cihazımın tekrar test edileceğini Sinem Hanım belirtti. Tabii yine 30 dakika test edilip veya edilmeden bana sorun görülemedi araması geldi.

Cihazımın sorunu apaçık. Tüketici Hakem Heyeti başvuru gerçekleştirecektim ki aklıma Samsung Canlı Desteğe sorunun normal olup olmadığını sormak geldi. Gelen cevabı bildiğim için vakit kaybetmeden sordum. 

image

Gelen cevap bu şekilde. Samsung'un tüm bilgileri birbiriyle çelişiyor. Tabii ki olması gereken ikisinin de aynı anda bitmesi. Bunu canlı sohbetteki çalışanınız bile söylüyor. Bu sefer üst birimlere aciliyet ve alarm bildirdi. Umarım iyi dönüşler sağlanır. Eğer bu görüşmeyi sağlamasaydım zaten Tüketici Haklarına çoktan başvurmuştum. Ama benimle canlı sohbette genel merkezden daha çok ilgilenildi. Bu sefer üst birimlerden gelecek yanıtı beklemekteyim. Gelişmeleri buraya paylaşırım yine.

Kulaklığın her kullanımda yaptığı sorun:
image

14 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah hakkını alırsın Toprak Abi 🙂
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah🙂
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
yav Toprak senin bu çilen niye çözülmedi hiç ya, her zaman olduğu gibi yine yanındayım kardeşim benim
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Vallaha ben de anlamadım. Bana kasten yapılıyor sadece bunu biliyorum. Çocukmuşum gibi davranıp sorunları uydurduğumu sanıyorlar maalesef. Çok teşekkürler
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her zaman kardeşim benim
Giyilebilir Cihazlar
Harbi
OğuzMumci
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evt +1
Giyilebilir Cihazlar
Umarım sorunun çözülür Toprak abi. (Bende 1.5k paraya kıyıp almıştım umarım benimki de seninki gibi olmaz 🥲👍🏻)
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Umarım, teşekkürler😊 Merak etme senin şehrinde Samsung Servisi bulunmadığı için eğer bir problemin olursa Ankara servisine gönderebiliyorsun. Bu yüzden dert etme🙂 Bir şey olursa ki umarım olmaz, Ankara servisine gönder hemen değişim sağlarlar. Bursa Ebru Elektronik'te bulunan tüm çalışanlar beni tanıdığı ve bana sorunları uyduruyormuşum gibi baktıkları için bilerek test sağlamıyorlar. Beni pek sevmiyorlar. Herhalde onlardan daha fazla bilgiye sahip olduğum için🤭 O servise aynı kulaklığı başkası götürseydi eğer hemen değişimi sağlanırdı. Bundan adım gibi eminim.