cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy watch 5 yeşil ışık kapanmaması

(Topic created on: 10-02-2023 08:24 PM)
a1kadir
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce Samsung Galaxy Watch 5 aldım, fakat saatteki sürekli yanan yeşil ışığın bana alerji yaptığını **bleep** ettim. Yeşil ışığın yandığı noktada derim inceliyor ve tahriş oluyordu. Kapatmanın herhangi bir yolunu bulamadım. En son olarak size sormak istiyorum. Yeşil ışığı tamamen nasıl kapatabiliriz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GLXYS23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kapatamazsın çünkü o yanan yeşil ışık sürekli nabzını ölçen sensör, bende denedim ama kapatamadım

View solution in context

14 Comments
Solution
GLXYS23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kapatamazsın çünkü o yanan yeşil ışık sürekli nabzını ölçen sensör, bende denedim ama kapatamadım
cihazsorma
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Servise gidin hocam nabzını ölçen sensör o kapatamazsın diğer türlü
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şunlardan dolayı çalışıyor olabilir, kapatmayı deneyin.Screenshot_20231002_204511_shealth_1000007543_1696268714.pngScreenshot_20231002_204520_shealth_1000007544_1696268722.png
a1kadir
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bütün ayarları kapatmama rağmen kapatamadım, bu sebeple ışığın yandığı kısma bant yapıştırdım. Size bir soru daha sormak istiyorum, acaba samsung health uygulamasındaki ayarlar kısmında, gelişmiş kısmı var orayı kapatırsam ışık kapanıcak gibi ancak asla kapatamıyorum izin vermiyor. Acaba nasıl kapanır biliyormusunuz.Screenshot_20231002_211612_Samsung Health.jpg
umayyy
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Samsung health ayarlarındaki özellikleri kapatın/sadece manuel yapin. Antrenman algila açık kalmış attığınız fotoda. Bende kapali ve yeşil ışık sadece manuel ölçüm yaptığımda yaniyor.
a1kadir
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet bende onu kapatmaya çalışıyorum ancak basmama rağmen kapanmıyor
umayyy
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Telefonda deniyorsun galiba sen, saatteki health uygulamasinda kapatacaksin
a1kadir
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saatteki health uygulamasında ayar kapalı ama telefonda açık gözüküyor. Belki bug'dur dedim saattekini açtım telefona baktım yine ayarı kapatamadım o hep açık. Uygulamayı sildim yükledim yine işe yaramadı şu anda aklıma hiç bir fikir gelmedi. o butonu kapatabilsem iş çözülecek ama izin vermiyor
a1kadir
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Senide rahatsız ediyorum kusura bakma