Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy S23 Ultra ve Galaxy Watch 7 44 mm kullanıyorum. Buds 3 Pro yanına alınır mı sizce? View Post
Yeni satın aldığım galaxy buds 3 pro nun sol tekinde birleşim yerinde bir plastic parça dışarı doğru sarkmaya başladı bunun ne olduğunu bilen varmı... View Post
Kutudan çıkan şarj kablosunu nereden temin edebilirim? Yan sanayi olan internetteki ürünler çok yavaş şarj ediyormuş yorumları bu şekilde. View Post
Buds 3 veya huawei kulaklık almayı düşünüyorum. Amacım müzik dinlemek. Hangi kulaklığı almalıyım bir öneriniz var mı? View Post
Merhaba 8 mayıs günü s21 ultra cihazıma one ui 7 geldi brnde güncelledikten sonra sıfırladım saatimide sıfırladım sıfırlamadan önce saatimde uyku... View Post
Herkese günaydın members ailesi watch 7 için en son böyle bir güncelleme geldi ama bu android sürümü kaç oluyor ve kaç sene güncelleme alacak bu... View Post
İkonları falan mı yenilediler pek bir değişiklik yok gibi yazana göre View Post
Merhaba Arkadaşlar Watch 4 clasiikeye ne zaman gelecek güncelleme bir bilginiz varmı noolur yazın bileyim one ui watch sürümü 8.0 ne zaman gelecek... View Post
watch 7 saatimden telefonumun ekranını kilitleyebilirmiyim ben öyle özellik bulamadım belki bulabilen vardır s22 ultra kullanıyorum View Post
Buds fe almayı düşünüyorum kalitesi çokmu kötü yada bu fiyat civarında güzel kulaklık varmı View Post
User | Likes Count |
---|---|
195 | |
67 | |
55 | |
53 | |
50 |