cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rezillik!

(Topic created on: 09-09-2023 08:47 PM)
TheHeisenberg
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 2 cihazımın silikonları yaklaşık 10 aylık bir kullanma süresinden sonra kulaklıklardan birinin ucundaki silikonlardan bir teki koptu. Müşteri temsilcisi yetkili servise yolladı, bugün gittim. Kullanıcı hatası dediler eyvallah, 190 TL ücret talep edilecek dendi hadi ona da eyvallah, vermeye hazırdım. Ancak görevli bana dedi ki ancak ve ancak büyük ve küçük boy olan silikonlardan temin edebiliriz, maalesef sizin kulağınıza uygun olan orta boy hiç bir şekilde yok, dilerseniz yeni bir Buds 2 alın gibi bir diyalogla karşılaştım. Ne diyeceğimi bilemiyorum, boyutlar tekli de satılmıyor İnternette ve kaliteli olanlarda 500 liradan başlıyor, dikkatinizi çekerim kulaklık bilindik ve güvenilir sitelerde 1200, 1300 TL civarı:D Sizce ben ne yapayım bu durumda? 

8 Comments
takcay
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Normalde silikonlarda bir sorun çıkınca ücretsiz değiştiklerini duymuştum. Neden ücret istediklerini anlamadım garantisi devam ettiği halde. Ama ürünün belirlenen kullanım süresi boyunca yedek parça sağlamak zorundalar. Daha garantisi bitmemiş ve hala satılan bir ürün, ne demek yedek parçası yok? Bence müşteri hizmetlerinden şikayet kaydı oluşturun ve başka bir servise gidin.
takcay
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Eğer çözülmezse tüketici haklarına başvurmanızı tavsiye ederim.
TheHeisenberg
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ayda 6 defa tak çıkar yaparım, silikonları yıkayıp makine ile tamamı ile kurutup temiz bir şekilde kullanırım o kadar, mağdurum.
takcay
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben eskiden samsung' un 3.5 jack girişlik kulaklığını kullandım. Şu an type-c girişli olan kulaklığını ve buds 2' yi kullanıyorum. Eski dediğim kulaklığın silikonları olması gerektiği gibi rahat bir şekilde çıkıyordu. Yeni olanlar zor çıkıyor. Yani 10 ay iyi dayanmış bence sizin hatanız değil.
TheHeisenberg
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Az önce küçük silikonlari taktım, bahsettiğiniz gibi zar zor soktum, şu **bleep** güzel ama koşuya ya da bisiklete çıktığımda durum nasıl olur bilemem. Hata sizde dendi, parça da yok, bayiye gitmeden önce telefon ettim elinizde var mı yok mu diye illa ki gelin bakalım diyorlar, ya ne bu inat, trafikte canım çıktı vallahi bayiye gideceğim diye.
Cosmosium
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ne diyecem ben bile şaşırdım
TheHeisenberg
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İlk defa millete öve öve bitiremediğim bir marka tarafından hayal kırıklığı yaşadım
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba TheHeisenberg,

Yaşadığınız durumla ilgili, yetkili birimlerimiz tarafından arandınız ancak tarafınıza ulaşım sağlanamamıştır. Tüm talepleriniz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes