cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S Wallet Watch

(Topic created on: 04-22-2025 01:07 PM)
71 Views
Alpha10
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung Wallet uygulamasının yenilenmiş sürümünde Galaxy Watch cihazlarını kullanarak temassız ödeme yapma işlemi kaldırılmış. Bu özellik olmadığı sürece uygulama kullanışsız. Eminim birçok insan benim gibi saatlerinden ödeme yapmak için uygulamayı kullanıyordu. Artık kullanmak için bir neden kalmadı. Eğer düzeltilmezse çok büyük bir rezillik olur.

5 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de f.ark ettim. Şimdi gönderi açacağım. Yeni nesil cüzdan uygulaması beklerken NFC ile ödeme desteği de komple kaldırılmış. Yazıklar olsun Samsung Türkiye!
Alpha10
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Keşke söyledikleri büyük güncellemeyi yayınlamasalardı en azından saatten ödeme yapabiliyorduk. Onu da elimizden aldılar.
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bir de sevindik ha yurt dışındaki Samsung Wallet bize geliyor diye. Kartları ekleyip bir cüzdanla ödeme yapmak yine bu ülkede bir hayal oldu.
kHell
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
google cüzdan da mı calismiyor nfc ile
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Türk kartlarıyla çalışmıyor. Sadece yurt dışı kartlarla ülkemizde kullanılabiliyor. Aslında bu tarz wallet uygulamalarının hiçbiri bölge kilitli değil ama hizmet sunmayan ülkelerde bankalarla anlaşma olmadığı için çalışmıyor. Samsung Wallet gelmeyecekse bari Google Wallet gelsin. Umarım ülkemizde bu tarz bir sistem bir an önce sunulur. Yani BDDK regülasyonları çözülebilirse.
0 Likes