cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 4 classic şarj

(Topic created on: 11-28-2023 08:34 AM)
917 Views
Yunus23x
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce galaxy watch 4 classic saati aldım cihazı ilk kullanmaya başladığımda pil kullanım özellikleri öğreniliyor olduğu için şarj hızlı gidiyordu bu sırada saati son sürüme yükselttim kullanım özellikleri öğreniliyor da bitti fakat hala şarjın hızlı gittiğini düşünüyorum gece saati 100 yaptım taktım saat 23.00 dan an itibariyle 8.34 de gelene kadar şarj 82 ye düşmüş normal mi bu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Yunus23x,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

29 Comments
shizerk
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun. Aynı cihazı kullanıyorum evet gayet normal biraz hızlı gidiyor şarjı onada yapacak birşey yok maalesef
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim. Peki siz ne kadar sürede bir şarja takıyorsunuz
shizerk
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
iki gün gidiyor gitmiyor kullanıma ve özelliklere bağlı ben koyu siyah tema kullanıyorum özelliklerin hepsi açık değil
0 Likes
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Anladım teşekkür ederim
0 Likes
shizerk
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
rica ederim cihazınız normal içiniz rahat etsin 😊😊
0 Likes
lwnt
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Extra özelliklerini kullanmiyorum saatten konuşma falan ihtiyacım olmadı açıkçası saati alırken de sadece tansiyon ölçme özelliği için almıştım sabah şarjdan alıyorum ikinci gün akşama % 10-15 arası kalıyor
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu şekilde bende şarj süresi alırsam problem olmaz benim için her gün telefon şarj eder gibi olması can sıkıcı olur
lwnt
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Saatte kullandığınız tema da etkili oluyor farklı temalar denedim şarj süresi az da kısaldı şu an kullandığımda birnebze daha iyi
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ne tür temalar önerirsin peki