cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 4 classic şarj

(Topic created on: 11-28-2023 08:34 AM)
916 Views
Yunus23x
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce galaxy watch 4 classic saati aldım cihazı ilk kullanmaya başladığımda pil kullanım özellikleri öğreniliyor olduğu için şarj hızlı gidiyordu bu sırada saati son sürüme yükselttim kullanım özellikleri öğreniliyor da bitti fakat hala şarjın hızlı gittiğini düşünüyorum gece saati 100 yaptım taktım saat 23.00 dan an itibariyle 8.34 de gelene kadar şarj 82 ye düşmüş normal mi bu

Resolved!
lwnt
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şu an kullandığım bu tema 1701153784685.jpg
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Sizde 1 gün 10 saat kaldı diyor bende bu şarja 10 saat maximum veriyor saatiniz son sürümde mi
Coriolanus
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Gece uyku takibi açıksa, gün içinden daha fazla gider. Gün içinde gecenin yarısı kadar düşüyor. Gece uykusunda takip edilenleri kontrol edin. Benim sadece uyku takibi açık olduğunda 2 gün rahat çıkarıyor. Son güncellemede ekran süresi oldukça arttı. Arka planda çalışan uygulamaları da kontrol etmekte fayda var. Örneğin Google asistan inanılmaz pil yiyor. Kalp atış manuel, stres ölçümü manuel, otomatik antrenman algılama kapalı bende. Bir de NFC ile ödeme sadece ödeme yapacağım zaman açıyorum, wifi kapalı olması şart. Otomatik wifi da çok şarj götürüyor. Çünkü oto wifi açık olursa konum da kesintisiz aktif oluyor. Sadece eve girince wifi açık.
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Birçoğunu bende öyle yaptım yeni diye biraz bekleyeyim 1 günden az giderse servisle iletişime geçeceğim
Coriolanus
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bir de belirtmeyi unuttum, watch face ler arasında da pil kullanımı çok **bleep** ediyor. Saatin ekranını **bleep** açıp kapatmayla da alakası yok. Klasik arayüz var kullandığım inanılmaz batarya götürüyor, ama çoğu zaman kullandığım arayüz dijital olan bir tanesi ve 2 gün rahat çıkarıyor. Ama bir kez daha söylüyorum aşırı pil tüketimi çoğu zaman Google asistandan ve sesli komuttan götürüyor.
0 Likes
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Anladım asistanı da kapattım gerçi kullanmıyorum temalara tekrar bakacam
0 Likes
lwnt
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet son sürüm 1701154085630.jpg
Giyilebilir Cihazlar
Bende watch 4 classik 46 mm kullanıyorum benim wifi blutoo kapalı 2 gün yakın kullanım oluyor
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth bağlı değilken saati kullanmanın anlamı yol bence
Giyilebilir Cihazlar
Saati saat gibi kullanıyorum ben ve 2 gün gidiyor sen bluetooh aç bir gün bile dayanmaz bunu yaparsan watch 6 5 **bleep** etmez hepsinin pili bir gün bile gitmez bilgi alacaksan zaten saat bilgi veriyor ne gerek telefona yok ben saatden görüsme yapacam dersen pilin tabiki de az gidecek telefon gibi bir gunde sarja takacaksın