cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 6 classic güncelleme geldi

(Topic created on: 05-05-2025 05:06 PM)
123 Views
Emreyasar_S22ultra
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bir güncelleme geldi saate de, içeriği ne bilmiyorum. One ui watch 6 sürümünde hala. Güvenlik yaması olduğunu düdüşünüyorum. Bilgisi olan varsa, yeni ozellik geldiyse yazarsa sevinirim. Cohazda bir değşiklik göremedim ben. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sadece güvenlik yaması hocam. One ui watch 7 bu sene sonuna doğru gelecek watch 6 serisine.

View solution in context

Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim pil sürem arttı. Members kullanan arkadaşlar ve benim başka bir arkadaşım da aynı şekilde pil süresinin arttığını söylüyor. Normalde AOD kapalı 1.5 gün gidiyordu bataryası 2 güne çıktı benim.

View solution in context

6 Comments
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sadece güvenlik yaması hocam. One ui watch 7 bu sene sonuna doğru gelecek watch 6 serisine.
ereenn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch7'de one ui 6 var şu an
enineboyuna06
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet hocam one ui 7 bu sene sonu gelir. Malum Google saatler için Android 15'i geç yayınlıyor.
Solution
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim pil sürem arttı. Members kullanan arkadaşlar ve benim başka bir arkadaşım da aynı şekilde pil süresinin arttığını söylüyor. Normalde AOD kapalı 1.5 gün gidiyordu bataryası 2 güne çıktı benim.
Giyilebilir Cihazlar
İnşaallah benimde öyle olur. 1.5gündü benimde 43mm 6classic de . Şarj sıkıntı ya, yolda fln telefonla şarj ediyom artık
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah, artacaktır