cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 4 classic şarj

(Topic created on: 11-28-2023 01:27 PM)
338 Views
Yunus23x
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce galaxy watch 4 classic saati aldım cihazı ilk kullanmaya başladığımda pil kullanım özellikleri öğreniliyor olduğu için şarj hızlı gidiyordu bu sırada saati son sürüme yükselttim kullanım özellikleri öğreniliyor da bitti fakat hala şarjın hızlı gittiğini düşünüyorum gece saati 100 yaptım taktım saat 23.00 dan an itibariyle 8.34 de gelene kadar şarj 82 ye düşmüş normal mi bu

29 Comments
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yani hocam saati saat gibi kullanacaksam bu fiyat bandına çıkmazdım ben
Tellioğlu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 Classic 46mm kullanıyorum. Wifi+Blueooth açık 2 gün rahat kullanıyorum. Eğer 1.5 günden uzun gitmiyorsa bir servise götürün bence.
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Saat 3 günlük biraz zaman geçsin eğer böyle devam ederse servise gönderirim değişim talep ederim
Tellioğlu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada sürekli açık ekran aşırı pil tüketiyor. Benim saatim için 1 günün altına düşüyor şarjı. Açık kullanıyorsanız bu tüketim normaldir.
0 Likes
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kapalı konumda
Tellioğlu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anladım. Bir müddet daha bekleyip görmek en iyisi.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bir hafta daha bekleyin, daha güzel sonuçlar alırsınız.
s23256ufs4
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

aynı saati kullanıyorum. normal durum. sürekli açık ekranı kapatabilirsiniz. diğer tüm özellikleri açık kullanıyorum. geç şarj oluyor ve hızlı tüketiyor ne yazık ki. değişim olmadığı için kullanıyorum. bir daha almam zaten. 

0 Likes
Yunus23x
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ya cihaz güzel beğendim aslında sadece şarjı üzdü beni geri kalan herşey çok güzel üstün seviyede yeni çıkan samsung saatleri ile fiyat farkına değmez
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Yunus23x,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD