L-DRAGO
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-23-2025
11:01 PM
(Last edited
02-23-2025
11:20 PM
by
Pembe
) in
Selamun aleyküm members âhâlisi,
Bir kaç günlük kullanımımdan sonra kulaklık hakkında deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
-Ses:
Ses kalitesi konusunda beğenmeyenler ve elma ile kıyaslayıp geride kaldığını iddia edenler var (bence bu görüş tamamen hayal ürünü). 96 kHz modu aktif, dolby atmos açık ve ses modunda, ekolayzer ise dinamik olarak seçtim. Bu ayarların birebir aynısını sizinde kullanmanızı tavsiye ederim (aşağıya görselini bırakırım zaten). Muhtemelen "bugüne kadar kullandığım kulaklıklar bunun yanında neymiş" diyeceksiniz.
-Mikrofon:
Abartıyor olabilirim ama diğer modeller ile kıyaslamalarından şahit olduğum kadarıyla galiba bu kulaklığa mikrofon olarak bir rakip bulunmuyor piyasada. Çok kaliteli bir mikrofona sahip ben çok beğendim.
-ANC:
Silikonlu bir yapıya sahip olduğu için aktif gürültü engelleme özelliği çok güzel çalışıyor ve bu özelliğin seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. (Görsel eklerim yine)
-Tasarım&Ergonomi:
Şahsi görüşüm olarak tasarım konusunda çok premium bir cihaz olmuş. Çok severek kullanıyorum hele ki o ışıklandırmalar beni benden alıyor 🤩
-Dokunmatik ve sesli kontroller:
Bu kısım hakkında eleştiride bulunmak istiyorum. Dokunmatik kısmında ses kısma ve arttırma çok güzel ve pratik olmuş ama aynı şeyi ses kontrollerinin altında kalan diğer dokunmatik kontroller için söyleyemem çünkü o kısıma dokunmatik bir işlem yaptığımda kulaklığın pozisyonu bozuluyor ve hatta kulaktan düşmeye bile yol açabiliyor. Sesli komut olayını çok beğendim çok güzel bir özellik ama bu özelliğe de eleştirim var. İngilizce ve Kore dili dışında destek verilmemiş Samsung klasiği 🥲
-Pil:
Pil ömrü olarakta cihazdan gayet memnunum. Aralıklı kullanmama rağmen kulaklığın kutusu şarj problemini tamamen ortadan kaldırıyor.
-SONUÇ:
Deneyimlerim bu kadardı dostlar. Genel olarak cihazdan çok memnun kaldım ve çokta kusur bulamadım cihazda 😅 (sakın fanboysun falan demeyin ha tamamen objektif değerlendirdim) Buds 2 Pro'dan geçisimde beni hayal kırıklığına uğratmamasına çok mutlu oldum. İnşallah herkese nasip olur diyerekten herkese hayırlı akşamlar dilerim Allah'a emanet 😊
ANC ayarları
Solved! Go to Solution.
40 Comments
- « Previous
- Next »
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-23-2025 11:58 PM in
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah 🙏 bu arada hocam ss alırken lütfen üst paneli kırpmayın. Canım çekiyor valla stabil sürüm One UI 7'yi 😂 düşünün beta 4'te bile o tombul pil simgesi eski haline çevrilmemiş 🥲

- « Previous
- Next »