cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 - S20 FE

(Topic created on: 06-21-2023 08:24 PM)
742 Views
metosbey
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Güzel bir kampanya ile bedavaya gelen Galaxy Buds 2' yi 3 gündür kullanmaktayım. Kullandığım ilk samsung kulaklık ve benim için gayet başarılı 👍

Genellikle silikonlu kulaklık kullanmakta zorluk çekenlerden biriyim. Kulağıma tam oturmazlar, durduk yere kaya kaya yerinden çıkarlar ve ya gülme eylemlerinde bulunduğum zamanlarda da yerinden çıkma gibi sinir bozucu durumlarla karşı karşıya kalıyordum. Galaxy Buds 2 kulağıma tam oturuyor ve bahsettiğim sorunların hiç birini yaşamadım, kısacası aradığım kulaklığı bulmuş oldum.

Malzeme kalitesi oldukça güzel hissettiriyor. Kablosuz şarj, aktif gürültü engelleme ve ortam sesi gibi özelliklerin bulunması da ayrı bir keyif. Ortam sesi özelliğini hayatımda ilk defa bu kulaklıkla deneyimlemiş oldum ve çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim, henüz aktif gürültü engelleme özelliğini kullanabileceğim bir senaryo yaşamadım ama onun da iyi çalıştığını düşünüyorum.

Ses kalitesi olarak Bass' ları bana biraz az geldi ama uygulaması üzerinde hazır ekolayzır ayarlarından bass güçlendiriciyi seçmek benim için yeterli oluyor, özellikle akustik ve enstrumental parçalarda gerçekten çok iyi, vokal sesleri de çok temiz ve net veriyor.

Şimdilik deneyimlerim bu kadar, siz de Buds 2 kullanıyorsanız yorumlarda buluşalım 😉

image

image

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun inşallah.
metosbey
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Iconx'de dahili hafıza var müzik yüklenebiliyor o modeli kullanıyorum bu yüzden yeni modellere geçmiyorum Samsung bunu geri getirmesi lazım :)
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Knk kaça aldın peki bende önümüzdeki ay sorun olmazsa satın alacağım da
metosbey
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Media markt dan faturama ek telefon aldık Vodafone la anlaşmaları var. Dediler 2 bin TL lik hediye çek veriyoruz istediğinizi alabilirsiniz biz de 2 tane kulaklık aldık buds2 1.500 TL kalan parayla anneme de kulaklık aldık
metosbey
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ama e ticaret sitelerine hiç bakmadım belki daha ucuza bulunabilir
Giyilebilir Cihazlar
Güle güle kullan
metosbey
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle hayırlı olsun hocam güle güle güzel günlerde kullanın. Bende de aynı kulaklığın pro modeli var ve açıkçası a n c'si aşırı güzel çalışıyor . ses kalitesi gerçekten çok temiz ve net . Basları ilk basışlarda yetersiz geliyor zannetmiştim ki( böyle dediğime bakmayın ona rağmen aşırı iyi veriyordu ama ama elimdeki başka kulaklığa göre biraz daha az veriyordu ) , sonra ben internette bads 2 pro'nun incelemelerini izlerken rtings diye bir sitenin incelemesine baktım orada bayağı bir ayrıntılı inceleme yapmışlardı ve orada görmüştüm ki bu kulaklığın bas doğruluğu çok çok yüksek. O zaman anladım ki benim kulaklığım düşük bas veren bir model değil videodaki bas ne ise onu veren bir modelmis . Bence siz de bakım bu siteden bir incelemesine belki sizde de benzer bir durum vardır