cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Deneyimlerim

(Topic created on: 02-08-2025 09:05 AM)
181 Views
emrullahugur
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Deneyimlerimi aktarmadan önce piyasada bulunan amiral gemisi diyebileceğimiz tüm kulaklıkları hemen hemen denediğimi belirtmek isterim. (Sennheiser, Apple, Bose, Sony, Jabra, Anker, Bang Olufsen)

Benim için ve çoğu insan için önemli olan ANC ile başlamak istiyorum. Kararsız ama kaliteli bir aktif gürültü engellemeye sahip. Airpods Pro kadar değil ama onu yakalamaya yakın. Şu an piyasada bulunan ANC kulaklıklar arasında ilk beşe çok rahat girer. İlk üçü zorlar.

Mikrofon kalitesi abartısız şu an piyasadaki en iyisi. Airpods Pro falan yanında hiçbir şey. Metro, metrobüs gürültüsünde rahatça konuşabilmenizi sağlıyor bu kulaklık. Mikrofona önem veriyorsanız tek seçeneğiniz bu kulaklık olmalı. 

Şeffaf Mod şimdiye kadar duyduğum en net şeffaflığı sağlıyor. Bundan öncesinde en iyi şeffaflık Airpods Pro modeliydi benim için ama onunla hemen hemen aynı belki de bir tık daha iyi Buds 3 Pro. Bunu çok sevdim. 

Tasarım ve rahatlık açısından da bence çok rahat bir kulaklık. O kadar rahat ki bazen kulağımdan düşecek hissiyatı uyandırıyor. Tasarımsal açıdan şu an benim için en iyi tasarıma sahip. Çok şık bir kulaklık. Kutuda şarjın ne kadar kaldığını göstermeme kısmı tabii eksiklik. (Işık renklerinden bahsediyorum.)

Bana göre ses kalitesinde ilk beşe zor girer veya giremez. Sennheiser, Sony, Jabra ve maalesef Airpods Pro'nun yanında biraz sönük kalıyor. Ultra Kaliteli ses seçeneği ise maalesef bu farkı kapatmıyor. Ses kalitesi kötü mü? Tabiki değil ama diğer kaliteli markaların bu konuda gerisinde kalıyor. 

Özete gelirsek; tüm fonksiyonları göz önüne aldığımızda Buds 3 Pro harika olmasa bile çok iyi bir seçenek. Özellikle Samsung kullanıyorsanız. 
8 Comments
Emredroid
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler çok güzel bir yazı olmuş
emrullahugur
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 😊
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro ya mahkum kalan ben 😂
IL-DRAGO
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds 2 pro cihazımı wearable üzerinden "dinamik" ekolayzerine aldım ve iddia ediyorum ki hocam sizde buds 3 pronuzu aynı şekilde bu ekolayzere alırsanız aradaki farkı görürsünüz ve bu cihazın ses kalitesi neymiş böyle dersiniz.
emrullahugur
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her modu fazlasıyla denedim. Ben genelde EQ ile oynamayı sevmiyorum. Müzik nasılsa öyle gelmesi hoşuma gidiyor :)
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesinde size katılmak istemediğimi belirtmek isterim öncelikle. Bende şuan piyasadaki çoğu kulaklığı elimden geçirmiş olarak ilk beşe çok rahat yerleştirebilirim. Airpods pro dümdüz bir ses karakterine sahip tiz ağırlıklı bas vs aramamak lazım ekosistem için alınır sadece Airpods pro. İlla bir sıralama yap görelim senide derseniz 1. Sırada kesinlikle wf1000 xm5 modelini koyardım.
2. Sırada Sennheiser momentum 4
3. Sırada bose qc ultra
4. Sırada jabra elit 8
5. Sırayada buds 3 proyu eklerdim airpods pro yu malesef sokamazdım.
emrullahugur
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Airpods Pro'nun ses karakterini beğeniyorum ben sadece. Dediğiniz sıralamaya Jabra yerine Airpods Pro'yu koyardım ve 5'e eklerdim. Bu sıralama da 4 benim için Buds 3 Pro. Gayet iyi sıralama.
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ses beklentisi tabiki kişiden kişiye değişir kimisi temiz sever kimisi bas ağırlıklı kimisi rock dinler vs vs. Belki bende jabra ile buds 3 pro nun yerini değiştirebilirim. Sizin sıralamanızda gayet güzel.