cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro deneyimlerim...

(Topic created on: 02-23-2025 11:01 PM)
599 Views
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamun aleyküm members âhâlisi,

Bir kaç günlük kullanımımdan sonra kulaklık hakkında deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. 

-Ses:
Ses kalitesi konusunda beğenmeyenler ve elma ile kıyaslayıp geride kaldığını iddia edenler var (bence bu görüş tamamen hayal ürünü). 96 kHz modu aktif, dolby atmos açık ve ses modunda, ekolayzer ise dinamik olarak seçtim. Bu ayarların birebir aynısını sizinde kullanmanızı tavsiye ederim (aşağıya görselini bırakırım zaten). Muhtemelen "bugüne kadar kullandığım kulaklıklar bunun yanında neymiş" diyeceksiniz.

-Mikrofon:
Abartıyor olabilirim ama diğer modeller ile kıyaslamalarından şahit olduğum kadarıyla galiba bu kulaklığa mikrofon olarak bir rakip bulunmuyor piyasada. Çok kaliteli bir mikrofona sahip ben çok beğendim.

-ANC:
Silikonlu bir yapıya sahip olduğu için aktif gürültü engelleme özelliği çok güzel çalışıyor ve bu özelliğin seviyesini de ayarlayabiliyorsunuz. (Görsel eklerim yine)

-Tasarım&Ergonomi:
Şahsi görüşüm olarak tasarım konusunda çok premium bir cihaz olmuş. Çok severek kullanıyorum hele ki o ışıklandırmalar beni benden alıyor 🤩

-Dokunmatik ve sesli kontroller:
Bu kısım hakkında eleştiride bulunmak istiyorum. Dokunmatik kısmında ses kısma ve arttırma çok güzel ve pratik olmuş ama aynı şeyi ses kontrollerinin altında kalan diğer dokunmatik kontroller için söyleyemem çünkü o kısıma dokunmatik bir işlem yaptığımda kulaklığın pozisyonu bozuluyor ve hatta kulaktan düşmeye bile yol açabiliyor. Sesli komut olayını çok beğendim çok güzel bir özellik ama bu özelliğe de eleştirim var. İngilizce ve Kore dili dışında destek verilmemiş Samsung klasiği 🥲

-Pil:

Pil ömrü olarakta cihazdan gayet memnunum. Aralıklı kullanmama rağmen kulaklığın kutusu şarj problemini tamamen ortadan kaldırıyor.

-SONUÇ:
Deneyimlerim bu kadardı dostlar. Genel olarak cihazdan çok memnun kaldım ve çokta kusur bulamadım cihazda 😅 (sakın fanboysun falan demeyin ha tamamen objektif değerlendirdim) Buds 2 Pro'dan geçisimde beni hayal kırıklığına uğratmamasına çok mutlu oldum. İnşallah herkese nasip olur diyerekten herkese hayırlı akşamlar dilerim Allah'a emanet 😊

image

image

image

image96 kHz kalite ayarı

imageEkolayzer seçimim (tavsiye ederim)

imageDolby atmos ayarım (tavsiye ederim)

image
ANC ayarları

imageSesli komutlar

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel deneyimin için teşekkürler 😊

View solution in context

40 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel deneyimin için teşekkürler 😊
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim üstad 😊
Baran3472
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
UHQ ses nedense bende yok önceden vardı şimdi hatırlayınca üzüldüm ama şunu eklemek isterim Samsung harman kardonun ve jbl in sahibi ses konusunda kötü olma ihtimali yok ama şimdiye kadar denediğin en iyi kulaklık bu olduğunu var sayarak emin ol çok çok daha iyi ve kaliteli kulaklıklar var ama parasıda ona göre ben buds fe kullanıyorum gayet te memnunum buds 3 başka bi dünya ama hakkını veriyor
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesi konusunda mutlaka daha iyileri vardır elbette ama fiyatta ona göre artıyor zaten. Ben 6427 TL ye aldım ve kendi fiyat klasmanında bu kulaklığın rakibi yok 😊
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Al benden o kadar 👏😂20250223_230932_1000068456_1740341374.jpg
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bir milattir bu cihaz, üstüne daha krali çıkar mı, bilinmez😂20250207_210708_1000041033_1738951634.jpg
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
😊😊
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam sol alttaki filigranın yazi tipi bende yok siz nasıl yaptınız ?
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam benim ayarlar stock değil yazi tipimde kalinlastirma + büyütme var. Orayla oynamam sonucu bu hale geldi.