- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-25-2023 10:56 AM (Last edited 04-25-2023 10:58 AM by Gediz ) in
Giyilebilir CihazlarBuds2 pro kulaklıklarım takılı iken yüzümü yıkıyordum. Sol kulaklığın düşeceğini hissedip kafamı sağa cevirip elimdeki suya dusmesini sağladım. Kulaklığı kenara koyup elimi yüzümü ardından da kulaklığı kuruladım. Kulaklığı kulağıma geçirdim şarkı açtım, ses geldikçe su atıyordu sesde kötüydü bende kenara koydum. Aradan bi süre geçti tahmini 2-3 saat geri taktım ses hala bozuk geliyordu. 1 hafta bekledim düzelmedi. Dün garantiye götürdüm. Bugün 2275 tl tamir ücreti çıkmış. 100 tl ödeyip ürunü geri alıcam tavsiyeniz var mı?
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- buds2pro
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2023 11:31 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2023 11:44 AM in
Giyilebilir CihazlarKaldı ki sıvı teması olduğu için ücret talep etmeleri falan sorun değil tek derdim aynısının sıfırı 2400 tl iken benden sol tek için 2275 tl 21 kuruş istemeleri.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2023 12:30 PM in
Giyilebilir CihazlarDeğişim talebi yedin kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı almaya çalışın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-25-2023 03:10 PM in
Giyilebilir CihazlarServis tarafından fiziksel olarak incelendiğinde kullanıcı hatası deniliyorsa bu şekilde süreç ilerler fakat siz 444 77 11 arayarak şikayet kaydınızı oluşturabilirsiniz ya da durumdan şikayetçiyseniz haklarınızı savunabilirsiniz.