cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds2 pro sıvı teması

(Topic created on: 04-25-2023 12:30 PM)
207 Views
CheaterAK
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds2 pro kulaklıklarım takılı iken yüzümü yıkıyordum. Sol kulaklığın düşeceğini hissedip kafamı sağa cevirip elimdeki suya dusmesini sağladım. Kulaklığı kenara koyup elimi yüzümü ardından da kulaklığı kuruladım. Kulaklığı kulağıma geçirdim şarkı açtım, ses geldikçe su atıyordu sesde kötüydü bende kenara koydum. Aradan bi süre geçti tahmini 2-3 saat geri taktım ses hala bozuk geliyordu. 1 hafta bekledim düzelmedi. Dün garantiye götürdüm. Bugün 2275 tl tamir ücreti çıkmış. 100 tl ödeyip ürunü geri alıcam tavsiyeniz var mı?

Kulaklığın 1 metre suya 30 dakika dayanıklılık sertifikası olması da ironik.
4 Comments
Feared
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bence bu konunun peşini birakma deniz suyu olsa belki zarar vermiş olabilir dicem ama bir avuç suya düşüp bozulduysa bu samsungun hatası tüketici hakem heyetine başvur
CheaterAK
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bırakmayı düşünmüyorum zaten.
Kaldı ki sıvı teması olduğu için ücret talep etmeleri falan sorun değil tek derdim aynısının sıfırı 2400 tl iken benden sol tek için 2275 tl 21 kuruş istemeleri.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
2000 TL küsüratlarında fiyata kulaklığı yaptırmak yerine o fiyata Yeni bir sıfır kulaklık almak daha mantıklı olur yaptırmaya değmez parayla.
Değişim talebi yedin kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı almaya çalışın.
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Servis tarafından fiziksel olarak incelendiğinde kullanıcı hatası deniliyorsa bu şekilde süreç ilerler fakat siz 444 77 11 arayarak şikayet kaydınızı oluşturabilirsiniz ya da durumdan şikayetçiyseniz haklarınızı savunabilirsiniz.