Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Ben kulaklık olmadan uyuyamıyorum ve buds 3 e kesinlikle uzun süre kullanılmadığında kutuya koymadan kapanma özelliği gelmeli ya da ayarlamalı kapanma View Post
Merhabalar, yakın zamanda İnternet üzerinden watch 7 yi satın aldım. 2 sorum olacaktı. İlki, bu saatin orijinal olup olmadığını nasıl anlarım. 2. Si... View Post
Merhabalar bugun watch 7 44mm aldım 6 saatir kullanamıyorum ama yanlız arka planda sağlık platformu çalışıyor durduramıyorum nedenini bilen varmı View Post
Watch 7 saatimde galaxy ai özelliği olan önerilen yanıtları göremiyorum. Her iki cihazımda da ayarlar açık olmasına rağmen bir türlü olmuyor. S24FE... View Post
Sol kulaklik kayboldu tekli tedarik edilebiliyor mu View Post
Arkadaşlar herkese merhaba, hepsiburada üzerinden buds 3 pro satın aldım dün elime ulaştı. Ancak şöyle birşey var sürekli olarak yazılım güncellemesi... View Post
Samsung watch 7 kadran önerileriniz varmi ? View Post
Sol kulaklık, sağ kulaklığa göre %30 civari az ses veriyor. Cözümü var mı? Yoksa kulaklık ömrünü tamamlamaya mı başlamış? View Post
Bir ay önce aldığım Watch 7'nin kordonunun çoğu yerinde renk atmaları başladı. Orijinal kordonun bu kadar sürede deforme olması normal... View Post
User | Likes Count |
---|---|
78 | |
35 | |
35 | |
29 | |
28 |
User | Count |
---|---|
4 | |
2 | |
2 | |