cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: Wednesday)
31 Views
subaru06
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Şuanda samsungun akg kablolu kulaklığını kullanıyorum, buds3 pro almauı düşünüyorum kullanan var mı nasıl sizce? şarjı kutusuna takmadan ne kadar gidiyor ve s9plus tabletimden birşey izlerken s24ultra telefonuma arama geldiğinde direk konuşma gerçekleştirebilir miyim

7 Comments
Batuhann1
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet geçebilirsin 1 aydır kullanıyorum her konuda memnunum mikrofonu ses kalitesi 24bit/96khz ses desteği herseyi ile çok iyi kutusu kulaklıklari hızlı şarj edebilme özelliği var 4 kere tam dolum yapabiliyor kulaklıklar anc açık 4.30 saat gidiyor yani gayet iyi üzmez seni
subaru06
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim
MasterCaution
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj kutusuna takmadan 5 6 saat civarına kadar çıkmıştım. Şarj dolumu da gayet hızlı. Ancak hiç denemedim ama 2 cihaza birden bağlanmıyor diye biliyorum, bunu iyice araştırın. Onun dışında ses kalitesi vs çok iyi.
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben kulanıyorum memnunum
Traycon
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 serisini tasarımından dolayı beğenmedim. 2 cihaz arasında aynı oturumu açıp, 2 cihazda da kulaklığı eşleştirdiğiniz sürece geçiş yapabilirsiniz. Ses kalitesi iyi. Ama dokunma kontrolleri, tasarımından dolayı çok kötü. Kulaklıklar bazen yuvaya tam oturmuyor, çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum. Buds 4 serisini bekleyebilirsiniz veya Buds 2 serisine de bakabilirsiniz. Tercih sizin.
kane12
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
ses kalitesi için eğer bas müzikler dinliyorsanız tatmin etmeyebilir, şarjı ortalama 5 saat civarı gidiyor (siren/konuşma algılama çok etkiliyor kapattım bu yüzden) aktif gürültü engelleme açık kullanıyorum genelde. günü çıkarıyor benim için. herhangi bir veri göremedim ama hızlı şarj var gibi duruyor 5dk şarj 1 saat kullanım gibi. samsung cihazlar arası iki cihaz arası geçişe izin veriyor diye biliyorum ama 2. cihazım yok.
AtaberkCavus
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
aynen 2. cihaz işi çok kullanışlı asla üzmez çift cihaz desteği yok diye hayal kırıklığına uğrayan varsa
0 Likes