Original topic:

Kulaklık tavsiyesi

(Topic created on: 04-19-2025 01:12 PM)
149 Views
MertGüvercinlik
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Elimde Buds 3 açılmamış kulaklık ve şuan kullandığım Buds 2 Pro var. 2 kulaklığı satıp Buds 3 Pro almak mantıklı bir secim mi?

7 Comments
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro için çok şikayet var ya bende 3 4 ay önce buds 3 serisinde çok şikayet var diye buds 2 aldım bence iyice araştırın öyle alın derim buds 3 pro yazın members a konu başlıkları çıkar zaten daha önce çok yazan oldu bazıları memnun bazıları degil
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bazı insanlar memnun evet ama membersta ve İnternette şikayet edeni de çok gördüm riske atmak istemedim buds2 aldım şikayeti en az olan oydu siz memnunsanız iyi o zaman sevindim buds2 de iyi çıktı bende memnunum 😂
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 Pro'nun ilk üretimleri sıkıntılıydı galiba. Silikon uçların çok kolay yırtılması ve sesle ilgili şikayetler vardı, yurtdışında mağazalardan toplatılıp yeni ürün sevkiyatı yapılmıştı. Yeni parti üretimlerde sorun kalmamıştır muhtemelen.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kanka bende var aşırı memnunum yalnız, müziği düz YouTube yerine YouTube musicten dinle aşırı **bleep** ediyo
0 Likes
smsngs21fe
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
İki kulaklığı deneyimlemið biri varsa yardımcı olursanız sevinirim geçmeye değer mi
Giyilebilir Cihazlar
Xiaomi veya Huawei kulaklıkların mikrofon ve ses kalitesinden sonra şahsen ne Apple ne samsunga o kadar para verilir. Huawei freebuds se2 kullanıyorum özellikle uzun süre konuşmak ve dinlemek için tercih ettim sanki slikonlu kulaklık gibi ses kalitesi vsr. Bu böyleyse slikonlu çok daha iyidir diye düşünüyorum Xiaomi nin mikrofonunu herkes soruyordu kulaklığın ne çok güzel geliyor sesin diyolardı ama Apple ve Samsung da sürekli tekrarlamak zorunda kalıyordum. Umarım yardımcı olur
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Samsung kulaklık konusunda oldukça kötü. Ekosistem kurucam telefonuma uygun bir marka olsun dersen Samsung kulaklığın yokluğu sana hiç bir şey kaybettirmez dostum alma
0 Likes