cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro anc

(Topic created on: 04-20-2025 02:50 AM)
64 Views
Halil08
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar buds 3 pro anc modunda ortam sessizken de sesliyken de fısıltımsı sesler geliyor bu normal mi yoksa benim ürünümde mi sorun var sahip olduğum başka bir düşük seviye kulaklıkta anc modunda hiç bu tarz bir ses gelmiyor.

11 Comments
Kaptan2702
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
O modelde kronik bi sorun çıktığına dair bi duyum almıştım emin değilim ama bi bakmak isteyebilirsiniz bi arkadaşım teknik serviste değiştirtmek zorunda kalmıştı 3 pro'ydu muhtemelen. Kendim kullanmadığımdan kesin bilgi veremiyorum kusura bakmayın.
Halil08
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Estağfurullah teşekkürler yanıt için daha 3 gün oldu alalı ilk parti ürün olmadığını düşünüyorum ama bilemedim
baran_toprak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hayır hocam bir sorun yok bende var buds 3 pro aynısını yaşadım şaşırmadım çünkü airpods pro 2 de kullandım onda da var . Philips kafa üstü kulaklığımin da anc var onda da yaşıyorum
sNNap
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar, ben ilk çıktığında alıp kullanmaya başladım. Ben bahsettiğiniz gibi bir ses duyamıyorum. Hazır yeni gelmişken bi kontrol ettirmekte fayda var.
0 Likes
Halil08
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Anc açtığınızda arkadan az da olsa hiç ses gelmiyor mu yani sizde
0 Likes
sNNap
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi tekrar denedim. Arkaplandan gelen bir ses duyamıyorum. Arkaplandaki sesten kastınız ANC'nin tam anlamıyla çalışmaması tarzında mı yoksa Ortam Sesi modundaki sesin biraz daha azaltılmış halde gelmesi mi?
0 Likes
Halil08
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ortam ses modundaki sesin azaltılmış hali gibi anc çalışıyor yoksa
0 Likes
sNNap
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Yok hocam bahsettiğiniz gibi bir ses yok. Size yazdığımdan beri kulaklık kulağımda ancak bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil bende.
0 Likes
Halil08
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Müzik çalmıyorken deniyorum. Mesela sessiz ortamda kapalı modda ses yok normal olarak ama anc yi açtığımda çok hafif tabiri caizse şşşş diye ses geliyor.
0 Likes