cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s24 ultra kamera

(Topic created on: 09-09-2024 07:19 PM)
299 Views
SonerCeylan
Active Level 2
Options
Galaxy S

one uı 6.1.1 güncellemesi geldi güncelleme sonrası kamera netleyemiyor bulanık çekmeye başladı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SonerCeylan,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera / ayarlar / sıfırla yapın
Kamera uygulaması / depolama / veri sil deneyin
SonerCeylan
Active Level 2
Galaxy S
özellikle biraz karanlık ortamda
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Çoğu kişide kamera daha iyi suanda.
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
buyuk guncellemelerden sonra cihazi sifirlamaniz onerilir. belki sifirlarsaniz duzelir. ilk once kamera ayarlarini sifirlamanizi tavsiye ederim. kamera lenslerine dikkat edin. ayrica muhtemelen sorun yazilimsal. donanimsal bir sorun goremiyorum. saygilar.
Galaxy S
Hani büyük kamera güncellemesi hani türkçe dil desteği vasat samsung
Axlkx1
Active Level 4
Galaxy S
Büyük kamera güncellemesi bu güncellemenin içinde miydi? Bana değil gibi geldi. Yani umarım değildir. Çünkü kamerada bi **bleep** göremiyorum, hala vasat
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SonerCeylan,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Bu adıma rağmen aynı durum devam ediyor ise, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.  

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes