cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra ayarlara ve kamera ayarlarına giremiyorum

(Topic created on: 12-17-2024 09:29 AM)
125 Views
ANDTRM
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar google play sistem güncelleme sonrası kamera ayarlarına ve ayarlardan bazı kısımlara giremiyorum hemen atıyor verileri sildim olmadı fabrika ayarlarına sıfırladım yine olmadı başına gelen varmı ne yapmak gerek 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SonerCeylan,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Kamera " bölümünden testi kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Bende 1 Kasım olarak görünüyor güncelleme ve bu bahsettiğiniz sorunlar mevcut değil
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SonerCeylan,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Kamera " bölümünden testi kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes